Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

середу, серпня 02, 2006

Неелітна поведінка працівників "ЕЛІТА-БІЗНЕС"

Нещодавно громадська ініціатива "Турист, туристу про туризм" отримала повідомлення про не надто "елітне" поводження працівників фірми "ЕЛІТИ-БІЗНЕС", що знаходиться у Львові. Отож будьте уважні, коли користуєтесь послугами цієї фірми, або намагайтеся не користуватися її послугами. Ви клієнт і Ви платите гроші туроператорові. Навчімо працівників туристичного бізнесу поважати клієнта.

Передаємо відгук туриста без змін.
"Ми звернулись до компанії ТОВ“Еліта-Бізнес” щодо перевезення автобусом до Франції, на зворотньому шляху в 49 місному автобусі їхало 55 пасажирів і собака, сервіс був жахливим, автобус непридатним до таких поїздок, бо часто глух по дорозі. По приїзду в Київ перед нами навіть не вибачились представники компанії
Знаходиться ця компанія у Львові тел (0322)2970440. Назад ми їхали 15.07.2006"
А могли хоча б вибачитися.
Чекаємо нових повідомлень про порушення.
ГІ "Турист, туристу про туризм"

4коментарі

  • Ми також мали необережність скористатися послугами компанії ТОВ“Еліта-Бізнес”. На шляху до Франції, одразу після перетину польсько-німецького кордону, біля міста Кьорліц ми змушені були чекати 9 годин, у зв'язку з поломкою автобуса. Крім того, в автобусі було дуже холодно, ми неодноразово скаржилися, але наші скарги не були прийняті до уваги. Взагалі, поїздка автобусом цієї фірми була жахливою, не кажучи вже про моральні збитки.

    By Blogger Masha111, at 4:56 пп  

  • Доброго дня панство.
    Ми постійно співпрацюємо з компанією Еліта-Бізнес і досі не мали ні яких претензій.
    Я так гадаю, що Ви хотіли взяти найдешевші квитки, тому так і вийшло. Бо якщо дешева рибка, то й юшка буде поганою.
    З повагою,
    Тетяна.

    By Anonymous Анонім, at 4:13 пп  

  • Добрий день,
    а я хочу відрекламувати компанію Еліта Бізнес! Вони найкращі! За довгі роки співпраці не було допущено жодної помилочки, всі квитки виписані вчасно і за найдешевшими тарифами, подорожі у Францію завжди запам'ятовуються туристам тільки з найкращої сторони. А поламки автобуса по дорозі закордон ніяк не залежить від прекрасної роботи менеджерів компанії. Особливо хочу відмітити старання директора компанії Андрія Ярославовича Согора, який в будь-який момент може замінити роботу будь-якого працівника компанії. І назва компанії - заслужена: "ЕЛІТА-БІЗНЕС".

    By Blogger Valerie, at 4:20 пп  

  • Доброго дня!
    Я кілька разів користувався послугами "Еліти-Бізнес" і нічого поганого про їх роботу сказати не можу. Автобус не ламався, авіаквитки не анульовували, керівники груп були ввічливі і привітні. Все було саме так, як пообіцяно. Не більше, але й не менше!

    By Blogger Unknown, at 4:01 пп  

Дописати коментар

<< На головну