Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

понеділок, серпня 07, 2006

"Тур-ретур" псує паспорти туристів!

Вже вкотре у наше поле зору потрапила львівська фірма "ТУР-РЕТУР", що знаходиться у Львові за адресою вул. Київська, 27. Цього разу працівники фірми на чолі з директором Миколою Шевчуком зіпсули паспорти туристам, а потім пан Микола Шевчук у кращих своїх традиціях нахамив туристам. Очевидно панові Миколі у дитинстві бракувало виховання, а тому він виріс таким хамом. Передаємо відгук туриста без змін:

ТУР-РЕТУР

Раскажу Вам историю, которая случилась с группой, из 16 человек.

Группа собиралась ехать в Испанию (начало апреля) на гастроли. Поскольку много раз ездили и пытались выезжать за границу, в паспортах стояло как и виз много, так и отказов.

Ну, Бог с ним, в Испанию съездить не заканало (визы не открыли) другой раз думал поеду...

И вот, пришло время нам прийти и забрать наши паспорта. ОНИ БЫЛИ ИСПОРЧЕНЫ.

Без ведома владельцев паспортов, фирма, во главе с директором Николёй Бабой (в миру), решила проявить инициативу и вывела химическим способом все печати отказа, которые уже не влияли на дальнейшую работу паспорта.ь Паспорт после этого вонял уксусом и был уже не пригоден.

Даже польское посольство не хотело принимать эти паспорта.

ПАСПОРТ ИСПОРЧЕН ФИРМОЙ ТУP-РЕТУР.

Несколько бесед с главой фирмы ни к чему не привели. Он оказался ДОЛЬШИМ ХАМОМ, который дал понять, что мы для него никто и говорить с нами не будет. Но пообещал дать паспорта на экспертизу.

Экспертиза "прошла" удачно для него. Всё хорошо (с паспортами), но заключения нету.
ПАСПОРТ НЕ ДЕЙСТВИТЕЛЕН.

Я рассказал Вам эту историю, которая случилась с нами.

Обратите внимание на то, какой турфирмой следует пользоваться.

Может ЭТО и произойти с Вами. А если ТУР-РЕТУР сделал это, пусть и первый раз, второй не за горами.

Не пользуйтесь услугами фирмы ТУР-РЕТУР.

14коментарі

  • Нещодавно подорожувала фірмою"ТУР-РЕТУР",враження найгірші.Це була туристично-паломницька поїздка по Європі.Попри всю красу Європи,радості і задоволення не відчувалося через хамовитість водїїв та умови,в які хотіли нас поселити.

    By Blogger annalala, at 1:25 пп  

  • Під прикриттям цієї поїздки було вивезено наших громадян на заробітки закордон.Жіночка,якій "ТУР-РЕТУР" допоміг виїхати за межі України,заплатила для пана Миколи 3000 євро.10 заробітчан фірма залишила в Мадриді,в тому числі неповнолітню дівчину,які оплатили послуги фірмі по 2000 євро.А до нас туристів було просто хамське відношення.Нам обіцяли поселення в 2-3*готелях,вечері та сніданки.А в кінцевому результаті нас поселяли в беззіркові готелі мережі "ЕТАП".В Мадриді нас поселили в "готелі" за межами міста в промисловій зоні біля смітників.Після чого,ми відмовились виходити з автобуса.Про водіїв Михайла та Віктора окрема історія.Вони хамили та ображали туристів.Вдень,коли гріло тепле португальське сонечко.вони включали пічку в автобусі,а вночі-кондиціонер.За 2 тижні поїздки автобусом(а ми в автобусі спали,їли,жили)вони ні разу не прибрали в автобусі,не помили,через забруднені вікна нічого не було видно.На наші зауваження ніхто не звертав уваги.
    Бажаючі,подорожувати з фірмою"ТУР-РЕТУР",робіть висновки.

    By Blogger annalala, at 2:02 пп  

  • я не догадалась поискать в инете отзывы о данной фирм - это моя вина наверное (сейчас, прочитав массу плохих отзывов я ужасно жалею!!!). но уже немного поздно и я еде в тур в Португалию, Фатиму по Европе (по-моему это и есть этот паломнический тур)уже 17 июля. договор подписан, деньги заплачены. уже начались проблемы с посольством португалии, но думаю это нормально т.к. едет 50 чел. - может думают, что мы на заработки (а судя по всему так оно и есть). попросили приехать в киев и наш тур начинается не изо львова, а из киева. Я ОБЯЗАТЕЛЬНО напишу как прошла поездка, когда вернусь. не хочу думать о плохом, но определенные недоработки вижу. Я зря потратила деньги на доверенность - теперь сама буду забирать документы из посольства и доверенность не нужна.

    By Anonymous Анонім, at 4:36 пп  

  • Прочитавши негативні відгуки про Тур-Ретур, я вирішила також написати про цю фірму, але зовсім протилежне. Нещодавно їздили від цієї фірми по Європі, вражень море і всі позитивні. Щоправда були непорозуміння з відкриттям віз, але самі розумієте як Португальське, Італійське чи Іспанське посольства хочуть відкривати українцям візи. Проте, візи відкрили всім туристам. Готелі в нас були чудові (серед них 4-зірковий в Мадриді і Венеції). Від водіїв ми також були в захопленні і ніякого хамства з їх боку не було. Дуже вдячні за поїздку. Обов'язково поїдемо ще раз від цієї фірми.

    By Anonymous Анонім, at 8:07 пп  

  • 08.05-11.05.2009р. Тур Прага-Дрезден.
    В принципі не знаю на рахунок хороших відгуків, але якщо хочете випробувати долю тоді вперед. Почалося з того що було 65 чоловік із яких десь 15-20 (серед них я із своєю дівчиною) мали відкриту візу з 08.05-10.05.2009 року. Решта по 11,05,2009р. Як можна відкривати візи так щоб в усіх була різна дата. Я розумію що від них це не залежить а залежить від консульства, але всеж таки документи заповняються та подаються фірмою в консульство і віза мала би бути відкрита з запасом хоча б на 1-2 дні (всяке в дорозі трапляється... автобус поламався... затримкі всякі). В результаті із заявленого 1 день в Празі та 1 день в Дрездені ми отримали 2,5 години в Дрездені при тому що кордон перетнули 11,05,2009 о 3 годині НОЧІ !!!! Я ЩЕ НЕ БУВ НЕЛЕГАЛОМ !!!!!! Тепер при відкритті будь-якої візи вже буде до чого причипитися або взагалі дати відмову.
    Виїхати зі Львова мали в 16,00 на томість виїхали десь о 18,30 год. Чого чекали так і не відомо. Були з нами ще якісь діти із школи яких ми підібрали по дорозі (ніби їх чекали, але з ними теж простояли орієнтовно 1,5 години).
    Приготування автобуса в дорогу жахливе.... віником пилюку в салоні підняли і це все прибирання... автобус щойно вернувся з туру (десь о 13,00) і вже знову їде в дорогу.. Водії ті самі ... а як же відпочинок з дороги ???? Це ж наша безпека !!!!!. Водії самі настоящі Хами... Гаркають як до худоби... де зупинилися не говорять.. хто керівник групи взагалі дізналися вже коли верталися назад (всі думали що це просо вчитель зі школи який супроводжує дітей). На запитання які на цікавили була одна одна відповідь; до шоферів - я шофер; до корівника - звідки я можу знати .... ЗМІСТОВНІ ВІДПОВІДІ !!!!
    В ПРАЗІ коли ми прибули, замість того що посилити в готель та дати хоча б 1 год. для приведення себе в порядок після 12-годинної подорожі шофер кричав (не керівник групи !!!!) що спочатку їдем на 3-х годинну екскурсію, а потім буде поселення в готель (БО ВІН ДІЄ ЗГІДНО ПРГРАМИ ТУРУ, ХОЧА В ПРОГРАМІ БУЛО ВКАЗАНО ПРИБУТТЯ В ПРАГУ ТА ПОСЕЛЕННЯ В ГОТЕЛЬ). Кому не подобається нехай чекає під готелем і через годину він приїде і поселить.
    ВЕЛИКА КУЛЬТУРА СПІЛКУВАННЯ З КЛІЄНТОМ.
    ЗГІДНО з договором у вартість поїздки входить вартість страховки і на руки ми мали отримати договір страхування.... договору в очі не бачив, а на запитання на фірмі де страховий договір вони пояснють: 1) договір в керівника групи (керівник казав спочатку що звідки він може знати а потім що на фірмі), 2) договір один загальний на всіх де вписані всі туристи і його знищили оскільки він вже не дійсний... ЯК МОЖЕ БУТИ ОДИН ЗАГАЛЬНИЙ ДОГОВІР НА ГРУПУ ЛЮДЕЙ ???? ДЕ КОПІЇ ЦЬОГО ДОГОВОРУ ЯКІ МАЛИ Б НАПЕВНО БУТИ НА РУКАХ ????
    Про автобус
    Двох-поверховий, з якого підчас дощу якимось дивом ПОТРАПЛЯЄ ВОДА В САЛОН !!!! Крісла майже всі не ОПУСКАЮТЬСЯ !!!!! КОНДИЦІОНЕР ТО ДУЄ-ТО НЕ ДУЄ. Постійно щось РЕМОНТУВАЛИ на ЗАПРАВКАХ... Знизу АВТОБУСА щось КАПАЛО !!!!
    АВТОБУС - МРІЯ... в Дрездені наівіть німкені були в шоці - показували пальцями на автобус де були ржаві та прогнилі місця .... вони не вірили що це ЧУДО ще навіть їздить.

    І ОСНОВНЕ - ЇХАЛО 65 ЧОЛОВІК ПРИЇХАЛО 64 ЧОЛОВІКА !!!!! Такщо хто хоче залишитися за кордоном то ЛАСКАВО ПРОСИМО В ТУР-РЕТУР - НАЙКРАЩА ФІРМА ДЛЯ НЕЛЕГАЛІВ smile (ПАСПОРТИ ПІД ЧАС ПОДОРОЖІ БУЛИ У ЇХ ВЛАСНИКІВ, ТОБТО ЇХ НЕ ЗАБРАЛИ, ЯК ЦЕ ВИМАГАЮТЬ ПРАВИЛА - ПАСПОРТИ МАЮТЬ БУТИ В КЕРІВНИКА ГРУПИ А НА РУКАХ ТУРИСТІВ ЇХ КОПІЇ ТА НОМЕР МОБ. ТЕЛ. КЕРІВНИККА ГРУПИ)

    Отже маєте інформацію на роздуми ..... чи варто...

    By Anonymous Анонім, at 3:23 пп  

  • мне моя поездка в прошлом году по европе очень понравилась, ездили в июле. с автобусом все в порядке, водители - отличные.

    By Anonymous Анонім, at 10:11 пп  

  • Люди, а не лишком ли много антирекламы? Львовская фирма «Тур-Ретур», одна из немногих в Украине, которая в наше кризисное время не так сильно опустошает карманы рядовых граждан. Возьмите прайсы столичных фирм на автобусные туры по Европе и умножайте цену в 1,5-2 раза.
    Разумеется, поездка поездке рознь и кому-то может элементарно не повезти.
    Автобусные туры «Один день – один город» относятся, наверное, к самому сложному виду туристического отдыха. Это не египетская «пятерка», где все включено и можно на неделю полностью расслабиться. Это не капитальное вложение денег, когда за каждый «прокол» в программе человек с пеной у рта требует моральную и материальную компенсацию. Это не детальное изучение городов. Это обзорные экскурсии, чтобы турист смог получить общее впечатление от страны (города, природы, культуры, дороги, местных обычаев), чтобы смог в дальнейшем приехать в понравившееся место еще раз.
    Теперь о реальной поездке (осень 2009 г.). К шоферам Петру Шмилiку и Миколе Пшеничняку нет никаких претензий. За почти 5000 км пробега была одна задержка на 40 минут, с которой водители справились самостоятельно. Особая благодарность пани Лесе, представителю фирмы «Тур-Ретур». Она мужественно со всей группой шла под проливным дождем в Венеции, порой по щиколотки в воде, была няней для туристического ребенка, следила, чтобы не отставал от группы 75-летний мужчина (вот с кого надо брать пример бодрости духа!), решала вопросы, когда туристы забывали вещи и покупки.
    Поездку надо рассматривать как ПРИКЛЮЧЕНИЕ, короткое, яркое, запоминающееся. Были и внештатные ситуации. Например, приезд в гостиницу после полуночи (зато послушали Моцарта в Венской опере), мало времени было на осмотр Сан-Марино (зато вдоволь напробовались местного бесплатного вина и ликера), жили в гостинице прямо возле аэропорта (зато утром с верхней мансарды можно было сделать уникальную видеосъемку взлета и посадки Боингов), далеко добирались через метро до стоянки автобуса в Риме (зато увидели нравы реальных «горячих» итальянцев при их поездках в час пик), заплатили лишние деньги за экскурсионные слуховые аппараты (зато не торопились при осмотре достопримечательностей Ватикана).
    По истечении времени все несуразности и неудобства поездки забываются, а положительные эмоции остаются. Примерно так, как при спуске с большой трубы в аквапарке Дебрецена – хоть и боязно, но после первого раза все упорно карабкаются на вершину, чтобы прокатиться еще раз.
    Главное в поездке, это с каким настроением ехать. Можно и в одиночку, белой вороной не будете. Языковой проблемы в туре не существует, люди относятся друг к другу толерантно, но одновременное знание украинского и русского языков обязательно, ведь экскурсии могут быть как на одном, так и на другом языке.
    Кому противопоказаны туры «Один день – один город», так это снобам (будете абсолютно всем недовольны) и людям с неустойчивой нервной системой (удовольствие не получите сами и испортите отдых другим).

    By Blogger rsm, at 11:20 дп  

  • I don't know if it's just me or іf pеrhaps everybodу еlse expеriencіng
    iѕsueѕ wіth your blog. It арpearѕ аѕ though sοme οf the teхt
    on уοur ροsts аre running οff the screen.
    Can ѕomеonе еlse please commеnt аnd let me κnow if
    thiѕ іs haρpеning to them as well?
    This mаy bе a problem with my bгоwser because I've had this happen before. Cheers

    my web blog ... Learn More

    By Anonymous Анонім, at 11:27 дп  

  • Ηoωdу! Ι could hаѵe sωоrn ӏ've been to this site before but after browsing through some of the post I realized it's new tο me.
    Anywаys, I'm definitely glad I found it and I'll be bοоkmarking аnd cheсking back
    frequently!

    Visіt my web pagе ... http://www.youtube.com/watch?v=VynxJLVuXnM

    By Anonymous Анонім, at 10:45 дп  

  • Ѕupeгb blog уou haѵе here but
    I wаs ωаnting to κnoω if
    you knew of any ԁіsсusѕiοn boards that coѵer the sаme tοpіcѕ discussed here?
    I'd really like to be a part of online community where I can get comments from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!

    Review my website natural breast

    By Anonymous Анонім, at 11:46 пп  

  • Woω that was strange. I just wrotе an reаlly lοng commеnt but after I сlісkеd ѕubmit
    my comment didn't appear. Grrrr... well I'm
    not wгitіng all that oveг again.
    Anyωay, just wanted tο sаy eхсellent blog!


    Check out mу site ... relaxing

    By Anonymous Анонім, at 10:10 пп  

  • It's a pity you don't have a ԁonate button!
    I'd without a doubt donate to this superb blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adԁing your RSS
    feed to my Google account. I look forward to branԁ new uρdates and
    wіll share this site with my Faсebooκ group.
    Talk soon!

    my blog: increase small boobs

    By Anonymous Анонім, at 10:15 пп  

  • Excellent ωeblog right hеrе!

    Additionallу your web sitе rаther a lot
    up fast! What web host are yοu the uѕage of?
    Cаn I gеt your affіlіаte hypeгlink оn your
    host? I want my ωebsite lοadeԁ up аs
    quicκly aѕ yourѕ lol

    Fеel free to viѕit mу web blog :: how to get bigger boobs naturally

    By Anonymous Анонім, at 8:42 дп  

  • Аферисти! Взяли гроші з групи, а поїздку відмінили. Не зв'язуйтесь з Миколою Шевчуком, втратите всі свої гроші.

    By Anonymous Анонім, at 12:43 пп  

Дописати коментар

<< На головну