Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

четвер, серпня 31, 2006

Аккорд-Тур варто задуматись

Довідкова інформація

Телефон: (032) 2949870,2949871, 2949873, 2949874
Факс: (032) 2949872
E-mail: akkord@svitonline.com
м. Львів, Князя Осмомисла 1 к.6 , 79008

Наша оцінка

Туристична фірма "Аккорд-тур" виникла на основі добре відомого туроператора "Алголь", від якого відкололася частина працівників, які займалися турами на Чехію і Угорщину. Саме у зв"язку з цим цю фірму вважають однією з найкращих, які організовують тури у ці дві країни.

Проте пошук у інтернеті наштовхнув на кілька не надто хороших відгуків туристів про діяльність цієї компанії. В одних стверджується, що "Аккорд-тур" губить паспорти туристів і через це затримуються рейси. Інколи можуть сплутати фотографії, внаслідок чого туристи не отримують візи. Такі факти визнають самі працівники "Аккорд-тура".

Крім того досить часто "Аккорд-тур", як і багато інших туристичних фірм намагається зекономити на водіях, які замість дозволених 8 годин пербування за кермом, їдуть всі 12-15. Очевидно, що такий стан відбивається на безпеці туристів. Проте наголошуємо, що це проблема більшості тур-операторів. Виняток може становити хіб той самий "Алголь" і "Експрес-тур", де на маршрут намагаються садити трьох водіїв.

Разом з тим, слід зазначити, що про "Аккорд-тур" є багато і позитивних відгуків туристів, які відпочивали у Чехії і Угорщині. Тому ГІ "Турист, туристу про туризм" дає можливість туристам самим визначатися щодо відпочинку з цією компанією і вносить її до "сірого списку" потенційно небезпечних туроператорів Львова.

Детальнішу інформацію та відгуки про цього туроператора можна знайти за посиланнями:
http://countries.turistua.com/ru/chekhiya-opinions.htm
http://phorum.tourua.com/message-list_784_0.html

10коментарі

  • а мені дуже сподобалась поїздка з акордом! керівник групи - Світлана була дуже хороша,все прекрасно організовувала і прислухалася до думок туристів. їхали добре,на водіїв теж не скаржились. і сам тур дуже цікавий і насичений-"в гостях у казки". вважаю що ця фірма є досить надійною.

    By Anonymous Катя, at 11:19 дп  

  • На майские ездили в Венгрию от Аккорд-тур. Тур начался с опозданием нашего автобуса на три с половиной часа. Все это время руководитель группы не могла толком объяснить почему нету автобуса и говорила, что вот-вот подъедет, еще 15 мин и еще 15 мин… Мы все это время ждали на улице, было прохладно вечером. Все таки мы поехали. Наш автобус кругом опаздывал. Некоторые экскурсии заменялись, было мало свободного времени из-за опоздания автобуса. GPRS сломался и водители не знали как доехать до гостиницы, в другой город, куда поворачивать … – печально конечно же. Несколько раз мы пересаживались, по непонятным причинам, в другие автобусы. Въехали в Венгрию на одном, а выехали на другом автобусе. Никакой организованности.

    By Anonymous Неприятные впечатления от тура с «Аккорд-тур», at 3:11 пп  

  • Дуже мені не подобається те, що "Алголь" відносить фірму "Аккорд-Тур" до сірого списку. Не порядно. Якщо це Ваші колишні працівники, то Вам би гордитись!!! Особисто я була вже в 5 турах з цим оператором. Не просто задоволена, а в захопленні!!! Мій останній тур - в Іспанію. Це просто казка. Кожного разу їду з іншим керівником групи, але жодного разу не розчарувалась Видно серйозний підхід до підготовки та навчання молоді. Особлива подяка Вадиму Волянюку, Наталіїї Андрющенко. Ці люди не просто на своєму місці, але й вражають професіоналізмом. Якщо комусь доведеться подорожувати з Ольгою Мухою, то її рівень IQ просто вражає! Всі тури чудово продумані. Організатори просто молодці.

    By Anonymous Анонім, at 2:58 пп  

  • Такі факти визнають самі працівники "Аккорд-тура" - вот в это никогда не поверю. Вот так таки сами и признаются, "путаем фотографии"?)))

    By Anonymous Путешественник, at 9:36 пп  

  • С 22.03.2011 по 27.03.2011 мы ездили в тур «Моё маленькое французское путешествие», организованный львовской турфирмой «Аккорд-Тур». Продолжительность тура, программа и условия, со слов представителей «Аккорд-Тур» нас устраивали, и мы с трепетом ждали даты отправления. Трепетать было от чего: прекрасная Прага, с её лабиринтами маленьких улиц, фантастический Париж и гордый Нюрнберг заставляет чаще биться сердце даже видавшего виды путешественника…
    Первое разочарование пришло с информацией о численности группы: 57 человек. Качество организации экскурсий автоматически было поставлено под сомнение. Вторым штрихом негатива была работа климат-контроля «комфортабельного автобуса» - сильно дуло в голову при закрытых жалюзях даже тогда, когда не хотелось. И когда автобус сломался недоехав до Праги, я был единственным пассажиром, который этому обрадовался – хоть с сумками на обочине, но не полностью замороженный. А часа через четыре, к тому времени я почти оттаял, на подали другой, действительно комфортабельный автобус. Правда о свободном времени в Праге пришлось забытью
    Особняком стояли «санитарные остановки». Как могут за 15 минут «остановиться» 57 человек, так и осталось загадкой до конца тура. А об остановках на прием пищи не шла и речь…

    P.S. Если не обращать внимания на отдельные «мелочи» то тур хороший, с насыщенной, интересной программой. Хочется пожелать организаторам не зацикливаться на том, как побольше выудить денег с туристов, а стараться создать путешествующим минимальный комфорт.

    Александр Киев

    By Anonymous Анонім, at 8:06 пп  

  • Аккорд тур жахлива компанія. Ми з чоловіком збирались поїхати 2 вересня з Аккордом в Італію. Докумети всі здали ще в липні все було гаразд.... Часто дзвонили в Аккорд дізнавались чи все впорядку з документами на візу..... нам відповідали все добре не хвилюйтесь. Но коли прийшов час їхати в поїздку нам 31 серпня повідомили про те що чоловікови не відкрили візу..... Відпустка -зіпсована.... Стали розбиратись як виявилось Аккорд навіть не заносив документи чоловіка у посольство. Чому????? Поянення було таке "От виж розумієте докумети Ваші потрібно було відсилати до Києва так як розділили посольства і т.д. " (Просто чоловік прописаний у Києві.) Було поставлене запитання "Коли ми здали Вам докуенти? Коли Ви їх пробували здавати у посольство? - на це запитання відповіді не змогли дати.... Одним словом відпочинок проводитимемо вдома... так як неможемо отримати назад документи... гроші.... Ось так "приємно" і оперативно працює Аккорд тур.. за день повідомляє клієнтів.. мо Ви знаєте... сидіть вдома... миж отримали від Вас гроші... що ще хочите... Ніколи не звертайтесь у цю компанію.... Акорд тур - не професонали у своїй діяльності.....

    By Anonymous Анна, at 10:16 дп  

  • Акоррд тур кидалово, зіпсований настрій після туру Південний настрій Болгарія, і гнітюче враження від керівника групи Андрія Хекало, готель фуфло, замість шведського столу кожень день картопля фрі , керівник групи наче утікач появлявся лише коли збирав гроші на факультативи, протягнули як лохів

    By Anonymous Ольга, at 1:15 пп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger Елена, at 11:52 дп  

  • Очень понравилась поездка с Аккордом! Тур назывался Морская сказка Болгария. Руководитель группы Андрей Хекало- умничка. Высокий профессионализм,замечательно и уважительно относился ко всем туристам,культурный,воспитанный.Хорошие организаторские способности, группу не бросал. Со своей работой справился на 100%. Я в восторге от поездки!

    By Blogger Елена, at 11:55 дп  

  • Нещодавно повернулася з туру,з Аккордом! Хочу щиро подякувати керівнику нашої групи, Хекало Андрiю = )
    Завдяки його роботі і організації поїздки про Аккорд, в мене залишаться тільки найкращі спогади. І наступного разу оберу саме цю фірму для подорожі.
    На свій вік Андрiй дуже досвідчений у своїй справі, чудовий організатор і до того ж, завжди турботливий, тактовний і ввічливий. Навіть коли деякі туристи дозволяли собі відверте хамство і провокацію, він поводив себе гідно і намагався залагодити конфлікт. Помітно, що людина любить подорожувати, любить свою роботу і має невичерпний запас терпіння до своїх туристів, яким бажає показати-розказати-донести ту красу, яка є в світі, яку варто побачити. Такі люди як Андрiй,надихають на мандри, заражають позитивним баченням світу. Дякую Вам за теплу атмосферу, розуміння, взаємоповагу і за чудовий тур, після якого так не хотілося їхати додому!
    Наталя з Києва.

    By Blogger Unknown, at 10:23 дп  

Дописати коментар

<< На головну