Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

суботу, серпня 12, 2006

Відгуки туристів про турфірми Львова

"Сірий список"

Сюди потраплятимуть фірми, про які знайдено приблизно однакову кількість позитивних та негативних відгуків. Тобто туристу варто задуматись над тим, чи варто співпрацювати з такою фірмою, проте він може і обрати її для відпочинку, якщо його не зупинять негативні відгуки або переважить позитив від позитивних відгуків.

"Аккорд-тур"

"Чорний список"

Сюди потраплатимуть ті, з ким не варто пов"язувати надії на хорошу відпустку. Рейтинг формуватиметься на основі позитивних та негативних відгуків про туристичні фірми з уст самих туристів.

"Баварія-Тур"
"Еліта-бізнес"
"САН"
"Скарби світу"
"Тур-ретур"

133коментарі

  • А що ви можете сказати про турфірму Алголь???!!!!

    By Anonymous Анонім, at 2:39 пп  

  • А на "білий список" виходить ніхто не заслужив?

    By Anonymous Анонім, at 12:54 пп  

  • Баварія дурить не тільки клієнтів, а й самих працівників.Люди працюють на благо "фірми", а їх потім звільняють, не виплачуюючи заробітпьої плати за декілька місяців.Вони кажуть, що Ви працюєте офіційно, а потім виявляється, що в трудовій запису немає.Таке враження, що вони взагалі нелегальна фірма.Правда "понтів" багато.Не рекомендую з ними зв'язуватись ні в якому разі.

    By Anonymous Анонім, at 1:22 пп  

  • Баварія-Тур обманює і "кидає" клієнтів! Не майте з ними справи коли не хочете зіпсувати собі відпочинку.

    Заманюють невеликими розцінками і обіцяють хороші умови відпочинку - телевізор, кондиціонер, душ/туалет в номері а насправді після приїзду на курорт поселяють народ куда попало...мало з того що телевізорів чи кондиціонерів немає та щей в душ/туалет треба в черзі стояти бо один або на повесі або взагалі на прилеглій території.

    Отже: Нас п"ятеро замовили 3 номери в віллі ОЛІВА в Будві через Баварію-тур, нам обіцяли новий корпус з ремонтом і номера з вище перерахованими вигодами, і безплатну парковку для авто. Коли ми приїхали нас власники Оліви поселили в бараки без вигод недалеко тої
    вілли і сказали шо власне це забронювала для нас Баварія і взагалі ця фірма їм і за це не заплатила, також сказали що Баварія лише рекламує Оліву і показує її фотографії але не продає їхні номери. За стоянку
    авта захотіла доплату 5/7 Евро на день. На нашу пропозицію доплатити за кращі номери нам запропонували оплати їм за номери ще раз а потім вимагати свої гроші які були оплачені в Баварії.
    Наші протести і дзвінки на мобільний до Олени(виконавчий директор Баварії) не дали результатів. Вона запропонувала переселитись в такі ж бараки тільки на окраїні Будви.
    Біля Оліви ми познайомились з багатьма іншими Львівянами яких в подібний спосіб кинула Баварія - поселили замість пристойної вілли Оліва в прилеглі бараки. Серед них були навіть молодята після весілля.
    А одну пару взагалі відмовились поселяти зіславшись на нехватку місць
    - так після скандалу їх таки поселили в обіцяну Оліву(виглядає закінчились бараки)
    Подібним чином кинули знайому яка також скористалась Баварією для поїздки в Болгарію.

    Після нашого приїзду до Львова і скандалу Баварія таки повернула різницю ціни між номерам з вигодами і без - але зіпсованого відпочинку не вернеш.
    Вашко зрозуміти на що розраховує Баварія-Тур - аже відгуки туристів найкраща реклама(чи антиреклама), а після такого кідалова багато
    клієнтів не назбираєш.
    Напевно хочуть швидко розбагатіти на людях які не звернуться за
    компесацією а потім змінити назву фірми.

    Назар
    Львів
    http://valiza.com.ua/opinions.php?id=122

    By Anonymous Анонім, at 1:26 пп  

  • "Білі" і "чорні" списки формують самі туристи. Маєте, що сказати про "Алголь" пишіть, або залишайте інформацію на форумі.

    By Blogger tur-press, at 2:49 пп  

  • Ще є "Лео Тур"!!!! порадив би їм змінити їхні каталоги з фотографіями про Чорногорію!!! З кольорових фото на чорно-білі і правдиві. Вілла АЦД в Рафаіловичах - від сьогодні це для мене матюк. Персонал - з симптомами ембіцилів, власник вілли - просто ... Коли на ЛеоТур вже ніхто не сподівався, відпочиваючі вирішили переговорити з влосником. Це була фатальна помилка..... п. Дарко довго не думаючи вирішив силою заспокоїти відпочиваючих. Одним словом: ЖАХ!!!
    Хочу окремо згадати водіїв автобуса від Лео Туру- вибрані ХАМИ. Через перевал в Сербії середня швидкість була 100-110 км/год. Я згадав усі молитви які знав. На прохання бути обережними та поважати пасажирів нам відповіли: "використовуйте авіа транспорт". Мораль одна - двічі подумайте перед тим, як їхати в Чорногорію з "Лео Туром"

    By Anonymous Анонім, at 3:08 пп  

  • Прочитавши відгуки про Баварію-Тур можу добавити свій відгук,що я неодноразово відпочивала через Баварію - Тур все було чудово ніяких обманів небуло.За що платили то і мали.Задоволені повністю і дякуємо друзям за те що порекомендували звернутися до Баварії-Тур.

    By Anonymous Анонім, at 2:54 пп  

  • Шановний пане Анонім.Ось вже три роки я, моя сім'я і друзі їздимо на відпочинок до Чорногорії, у Рафаїловичі, на вілу АЦД.Як правило, ми це робимо перед початком сезону у травні,а потім у серпні.Ми особисто знайомі з хазяїном віли АЦД- Дарко Ніколічем.І хочу сказати, що ніколи не повірю, що він, або його працівники здатні "силою заспокоювати відпочиваючих". БРЕХНЯ!!!! Незрозуміло, з якою метою Ви, шановний, написали цю брехню? Шановне панство, відпочивайте в Чорногорії, Рафаїловичах і САМЕ НА ЦІЙ ЧУДОВІЙ ВІЛІ- АЦД!!!!!!

    By Anonymous Анонім, at 3:03 пп  

  • Туристична фірма Леотур не приймає претензій від анонімних авторів, бо порядна людина завжди підписується власним ім'ям, якщо претензії обгрунтовані. Оскільки жоден із наших туристів, які давніше відпочивали у Чорногорії не зверталися із жодними проханнями, а також не зверталися з претензіями протягом та після відпочинку, то вважаємо опубліковаеий матеріал штучно компроментуючим!!!Колектив Леотур

    By Anonymous Анонім, at 3:14 пп  

  • Скажіть, будь ласка, пару слів про туристичну фірму "АЛЛА". Збираємося звернутися за послугами на цю фірму

    By Anonymous Анонім, at 3:25 пп  

  • Я хочу выразить огромную благодарность компании "Бумеранг" за чудесно организованную поездку в Венгрию, в особенности сопровождающему - пану Оресту! Ездили мы в октябре 2007 года. Тур был организован не просто хорошо, а отлично! Гид по Будапешту великолепно говорил по-русски и сама экскурсия была не занудливая, а даже с юморком. Всё, что было обещано в программе, было выполненно, никаких там "большая очередь" или "к сожалению там сегодня закрыто". Останавливались в отеле "Реге", с расселением не было никаких проблем, кто хотел отдельный номер, жил в двухместном ОДИН!!! Старший группы большуший молодчина! К сожалению ничего не могу сказать за другие туры, которые организовует эта фирма, но за Венгрию могу ручаться. всем советую "Бумеранг"!!!

    By Blogger Unknown, at 9:36 пп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger Renata, at 12:08 пп  

  • Що можете сказати про фірму МІСТ-ТУР?

    By Anonymous Анонім, at 8:10 пп  

  • Не знаємо як інформує Міст-тур клієнтів зі Львову, але ми мали з цим проблеми. Живемо у Рівному, вирішили вийти на агенство без посередників. Ще у квітні (відпочинок був у липні) вирішили потурбуватися про відпочинок у Чрногорії. Певний час велася переписка по інтернету: вибір вілли, умови тощо. На початку червня ми перерахували потрібні кошти і звязок з турфірмою як "відрізали". На наші неодноразові звертання до оператора Віри Гарапин отримували запевнення, що інформація буде надана, проте до останнього дня до 17.00 вечора ми нічого не отримали. Лише на наш дзвінок (вже не перший) нам повідомили про місце і час збору (до речі не точно - не той термінал аеропорту). Ми достатньо перехвилювалися, так як завчасно взяли квитки на поїзд до Львова і назад відповідно до відльоту та прильоту літака (про час польоту ми теж дізнались з інтернету, а не безпосередньо від оператора турфірми). Як виявилося майже всі іногородні мали дуже скупу інформацію і теж чекали представника фірми в аеропорту не у тому місці.
    Тепер, щодо вілли. Нам запропонували вигляд на море з доплатою. Ми погодилися, проте з другого поверху вілли ми мали змогу бачити лише дерева та дахи сусідніх будинків. Було обіцяно обладнану інвентарем кухню, проте на місці не виявилося чайника, пательні, жодної глибокої миски на салат, розділочної дошки (за нашим проханням отримали відбиту половину шириною 10 см). Виданий ніж був з гнучким лезом настільки, що не можна порізати хліб, овочі і т.п. Тому можна зробити висновок, що оператори турфірми у Львові не володіють інформацією про умови проживання на віллі або нам просто всього не говорять.

    By Anonymous Анонім, at 9:04 пп  

  • Шановні туристи з м.Рівне, при оформлені туру, Вас було повідомлено, що детальна
    інформація стосовно вильоту буде надана за кілька днів до початку Вашого туру.
    Зверніть увагу, за кілька днів а не кілька тижнів! Коли Ви зверталися у червні,
    цієї інформації фізично ще не було. Зв'язок з Вам не "відрізали" а призупинили, у зв'язку зі складними сімейними обставинами менеджера (смерть близької людини), про що Ви були проінформовані.
    Вам надали обіцяну інформацію та контактний мобільний телефон менеджера фірми, котрий був на реєстрації в аеропорту. Власне за цим номером телефону туристи уточняли сектор реєстрації перельоту Львів-Тіват, оскільки ця інформація надається лише Львівським аеропортом і підлягає змінам та уточненням, що жодним чином не залежить від туроператора.
    Щодо вілли, то кухня була надана з мінімальним набором посуду. На жаль, кухні у віллах не мають усього переліку можливого кухонного обладнання, але гарантують мінімальний набір.
    З повагою, Віра Гарапин, менеджер фірми "Міст-Тур".

    By Anonymous Анонім, at 11:21 пп  

  • Хто що може сказати про львівський Пілігрим (поїздка в чехію)? "Обшукав всі інтернети..." нічого не знайшов.

    З.І. Дуже тривожить питання з візою, виїзд в неділю, а результат обіцяють тільки в суботу посилаючись на посольство...

    By Anonymous Анонім, at 12:08 пп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger Unknown, at 12:27 пп  

  • Пілігрим...так вони вже давно існують, мають вже певну свою клієнтуру і репутацію...але як правило вони беруть за консультацію гроші, причому ви можете навіть і не знати цього, не раджу до них звертатись,особливо до менеджера Елі...про яку вже легенди ходять!

    By Anonymous Анонім, at 11:30 дп  

  • Хочу написати про зневагу турфірми "Міст-тур" до туристів не з Львова. А точніше -- турфірма нагло бреше!!! Так, на початку липня ми з друзями зібралися в Чорногорію (самі проживаємо в Івано-Франківську). На сайті турфірми знайшли пропозицію, яка нам сподобалася, а крім того, там же на сайті було повідомлення про безкоштовний трансфер з різних міст, включно з Івано-Франківськом, з і до м. Львова. Ми знайшли турфірму в Івано-Франківську, яка співпрацює з "Міст-туром" і замовили путівки. Однак, трансфер нам не було забезпечено, оскільки, як нам повідомили і про що не зазначалося на саті, що для безкоштовного трансферу необхідно наявність 10 туристів з Франківська, а нас було тільки 4. У Чорногорії ми розпитали туристів, хто був з Івано-Франківська, виявилося що їх було понад 10, а кожному з них "Міст-тур" повідомив, що тільки вони є з Франківська, а тому трансфер не буде забезпечено. Ганьба!!!! Це ще раз підтвердило моє уявлення про Львівян...

    By Blogger babischolar, at 10:21 дп  

  • Довелося недавно скористатися послугами фірми Алголь. Це жах. Їхали по маршруту Прага-Дрезден. Автобус - кошмар!!! Екскурсовод Олег у Празі- пародія. І ще одне застереження: ніколи не здавайте наперед гроші, тобто валюту. Бо у Празі- крони, а ми здали в євро. От наша керівник групи Наталя "нагріла" руки. Варто би керівництву задуматись: недовгий їхній вік буде.

    By Anonymous Людмила Москалюк, at 11:18 дп  

  • Шановні Львів"яни всім раджу їздити на відпочинок, чере "Пілот".
    Один позитив!!!

    By Blogger Smile, at 3:50 пп  

  • Хочемо поділитися негативними враженнями від співпраці із цією туристичною фірмою та застерегти інших від відпочинку, організованого «Калиною-Тур».
    Невиконані умови, некоректне ставлення власника турфірми стали причиною зіпсованого настрою ще на початку мандрівки: в останній момент були поміняні марки автобусів (замість обіцяного «Неоплану» з мікрофоном, аудіо та відео ми змушені були їхати в старому автобусі, в якому навіть крісла не відкидалися). Крім того – водії відмовлялися їхати за заздалегідь узгодженим маршрутом та вимагали доплати. Коли ми попросили комерційного директора «Калини-Тур» Володимира Бойка пояснити ситуацію, то почули лише обурення та крик.
    Тому радимо всім львів’янам і гостям міста шанувати себе та планувати відпочинок лише з тими турфірмами, які виконують свої обіцянки!
    Колектив ТзОВ «Маркет Універсал»
    2 травня 2010 року, екскурсія в Долину нарцисів

    By Blogger Unknown, at 4:28 пп  

  • Прилетіли з Чорногорії вчора.Відпочивали на АЦД.Враження про персонал тільки чудові-прибирали в номері постійно,в ресторані -любий каприз,господар дуже приємний і доброзичливий.Не розумію,як можна написати таку бридоту про цих чудових людей.Номера скромні,але це ж не Єгипет чи Туреччина.Але все необхідне є і ВОДА КРУГЛОДОБОВО.Відпочивали від "Алли".

    By Anonymous Ірина, at 1:34 пп  

  • А я присів на "Тур де Львів"! Скільки їжджу -- ще ні разу не розчарувався. Гарячі путівки брав і по фортуні від них їздив. Дівчата ніколи не брешуть і дуже класно розповідають про все, а не впихують галімі найдорожчі варіанти. В них можна все що хочеш знайти. Якщо не підходить -- то пару днів щось підберають поки не підійде.

    By Anonymous Орест, at 4:56 пп  

  • Привіт всім. :)
    Цікавлять відгуки про агенцію "Альтан", якщо хтось подорожував з ними, поділіться, будь - ласка, враженнями. :) Дякую.

    By Anonymous Анонім, at 2:10 пп  

  • Тур Фірма Міст-Тур просто ганьба!!! не користуйтесь послугами цього оператора, вони просто не вміють організовувати перевезення туристів.Якщо не хочете зіпсувати собі відпуск не звертайтесь до Міст-туру

    By Anonymous Анонім, at 4:19 пп  

  • Відпочивав цього року в Чорногорії. Для подорожі був обраний туроператор "Міст Тур". Подорож здійснювалася на літаку що допомогло уникнути всього шо пишуть тут http://www.turpravda.com/forum/topic.php?id=4&t=788. Але проблеми на цьому не завершилися а лише почалися. Спочатку нас поселили не на той поверх про який домовлялися за два місяці до відпустки і не в двох а в тримісний номер в якому нереально було пройти на балкон не зачипившись за одне з ліжок ногою (їх було в кімнаті два одне біля друго). Туроператор аргументував це тим шо так вам буде краще (номер кардинально відрізнявся від того шо на фотографіях). Коли ми дозвонилися до працівника міс туру вона просто сказала що цього пункту немає в договорі і просто почала кричати (хоча багато речей з договором не співпадало). Я приблизно підрахував що міс тур з одного клієнта який відпочиває в чорногорії отримує мінімум 80 доларів. Одже окім того шо ми дозвонилися в турганество міст тур з за кордону так на наші 160 доларів почули лише образливі слова в нашу сторону. Тепер про Чорногорію. Номер був типу чотрири зірки. Чому типу, постіль міняли аж два рази на другий день після заселення і після виселення (ну це вже не для нас), всі речі типу туалетного паперу і миючих засобів прийшлося купувати самим, сміття одного разу виносили самі (бо як Ви розумієте сміття при температурі 40 градусів починає ваняти чрез два дні), холодильник працював як хотів то працювв то ні, в душі були поломані дверцята. Я навіть боюся дивися тризірковий номер міст туру (хлів напевно). Я розумію що порівняно з фіктивними компаніями міст тур ідеальне турагенство але я все таки вирішив віддихати тому хочу шоб мені хочаб мінімальні умови для відпочинку створили. Виходячи зі всього вищесказаного раджу не розглядати кандкдатуру туроператора міст тур і якщо є можливість обрати іншого туроператора заплативши навіть на 50 доларів більше.

    By Blogger Unknown, at 8:03 пп  

  • Відпочивала з Туристичною компанією Альтан .Поїздка в Египет. Досвідчений персонал, якісне обслуговування , те що було обіцяне , те було виконано !!!

    By Anonymous Анонім, at 1:04 пп  

  • відпочивали з міст-туром в Чорногорії. Все було супер! Нас попереджали на міст-турі, що дорога нелегка і важка, тому ми були готові до витривалої подорожі. Побачили каньйон, гід розказував багато інформації, і все на українській мові, незважаючи на чисельну кількість російськомовних туристів. це приємно. дякуємо!! поїдемо знову!!

    By Anonymous Анонім, at 11:33 пп  

  • порекомендуйте гарного туроператора.Прочитавши відгуки про Акорд тур і Гал-круїз,послугами яких хотіла скористатись,тепер вагаюсь.А про Тур Ретур-слів нема,прочитавши 11сторінок відгуків позитивних з них майже не було.

    By Anonymous ірина, at 10:44 пп  

  • Мене цікавлять враження про фірму "Клуб мандрівників"

    By Anonymous Анонім, at 1:49 пп  

  • Їздив минулого року в Крим від фірми "Алголь" - все було добре, як і домовлено. Залишився задоволений.

    By Blogger PostScriptum, at 12:37 дп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger PostScriptum, at 12:38 дп  

  • 15.08.11 група туристів із 48 чоловік поверталася з Болгарії на автобусі Сетра "ВС 9059 СІ". Серед туристів було багато дітей.Керівник групи Галина заборонила їсти в автобусі. Зупинок у відповідних місцях не робили.Всю дорогу діти питали:"Коли зупинемось поїсти?". В туалет ходили один раз в Румунії в кукурудзу і на кордонах! Автобусний туалет був переобладнаний в гардеробну для водіїв.

    By Anonymous Анонім, at 7:26 пп  

  • [url=http://www.sat-infa.net/ ]Кардшаринг[/url] (англ. card sharing — карта и безраздельный доступ, дословно — совместный доступ к карте)— это метод, благодаря которому скольконибудь независимых ресиверов могут получить доступ к просмотру платных каналов спутникового телевидения, используя одну карту доступа.
    [b]Технология[/b]

    Словно постановление, смарт-карта установлена в DVB-плату, ресивер (приёмник) сиречь кард-ридер, которые подключены к Интернету. Это строение является сервером, к которому подключаются другие ресиверы (приёмники) для дешифровки сигнала со спутника, как разве бы у них стояла своя карта доступа. В качестве необходимого технического условия использования кардшаринга, дозволено отметить необходимость наличия постоянной связи путем локальную козни либо Интернет. Для нормальной работы довольно довольно канала в 64 кбит/сек., но сосредоточение должен быть довольно стабильное. Идеальными являются технологии доступа FTTB, xDSL, ADSL тож выделенная строка, беспричинно словно даже присутствие использовании GPRS в часы пиковой загрузки тенета возможны перебои

    [b]Преимущества[/b]

    Даная технология позволяет сократить расходы для испытание спутникового тв, вы можете ухаживать приманка любимые каналы после символическую цену. Примерно часть нтв+ официально будит стоить боле 2000 рублей . А если приобрести у нас кардшаринг то стоимость пакета будит 5$ в месяц и около этом вы получаете не как нтв плюс также Триколор ,Радугу тв .Поверхность+ ,НТВ HD, Freex TV,ТРК Украина, Футбол . После такую символическую цену вы получаете столько пакетов и это всё благодаря технологии Кардшаринг. Организовать просмотр таких пакетов вроде нтв+ ,Триколор, Радуга тв , CYFRA+ и многие другие , эти пакеты по технологии кардшаринга дозволительно покупать у нас в билинге также позволительно посмотреть кардшаринг-прайс . Подкупать кардшаринг дозволено в билинге и при этом не прилагая больших усилий чтобы оплаты всё можете сделать из своего компьютера после садиться Интернет. При помощи шаринга вы сможете глядеть всегда приманка любимые каналы и теле передачи в цифровом качестве . Также большим преимуществом кардшаринга является его доступность ради всех беспричинно как стоимость покупки пакета у нас на кардшаринг севере дозволено говорить чисто символическая. Также у нас в билинге моментальная активация пакетов моментально впоследствии покупки пакета.

    Дилерская программа

    Мы рады предложить вам зарабатывать с нами пусть это не большие бумажка но на оплату интернета можно заработать и в тоже дата примечать шаринг и подключать друзьям и знакомым . Это позволит вам получить скидку ,етот не непомерный зазор останитса вам предполагать для оплату Интернета разве потратить простой на себя . В любом случае никому из нас лишние имущество не помешают . Про дилерство можно чтить тогда

    Добро пожаловать к Нам у нас Вы сможете получить следующие услуги [url=http://www.sat-infa.net/ ]шаринг на трк украина[/url]

    By Anonymous Анонім, at 8:40 пп  

  • [url=http://www.physical-education.ru/]самозащита[/url]— это различные системы единоборств и самозащиты особенно восточноазиатского происхождения; развивались главным образом нечаянно обстановка ведения [url=http://www.physical-education.ru/]Физо-До[/url]. В настоящее эра практикуются во многих странах мира в основном в виде спортивных упражнений, ставящих своей целью физическое и сознательное совершенствование[1].

    Боевые искусства подразделяются на направления, конец, стили и школы. Существуют словно хватит старые [url=http://www.physical-education.ru/]самозащита[/url], безвинно и новоделы.

    By Anonymous Анонім, at 9:52 пп  

  • Відгуки про турфірму "Алголь".
    1. Менеджер не надав повної інформації про послуги, повязані з транспортуванням клієнтів (у автобусі не працював кондиціонер,необлаштовані сидіння, що знайшло своє відображення на моєму фізичному та моральному стані, не працював телевізор).
    2. Незважаючи на те,що у вартість подорожі входила послуга "чаювання" пасажирів під час поїздки, мені жодного разу не було запропоновано каву чи чай.
    3. Не налагоджено систему звязку, мені прийшлось витратити додаткові кошти на проїзд до готелю.
    4. На зворотньому шляху водій (українець) не допомагав з багажем.
    Особисто не рекомендую користуватися послугами фірми "Алголь", оскільки зіпсуєте собі відпочинок.

    By Anonymous Анонім, at 7:09 пп  

  • Хочу залишити коментар про поїздку в Болгарію з Аккорд-туром у серпні 2011р.
    Керівник групи Висоцька Юля не дозволила зробити зупинки для харчування, і тому пасажири змушені були їсти у автобусі, що для нашої сім"ї було дуже неприємним(різні запахи, всі плямкають і т.і. і просто огидно).Окремий жах - це екскурсія "Джип-сафарі". Це повний лохотрон. На сайті і на буклетах зображені сучасні джипи і розписано, які цікаві атракції очікують на туристів.Насправді приїхали радянські Уази, де нас запакували, як оселедців, і вся атракція полягала в тому, щоб витовкти нас по найбільших баюрах( до речі сиділи ми на твердих сидіннях).Уази були настільки розвалюхи, що навіть не заводилися і їм доводилося штовхати одні одних. Уази були без даху, а кервник групи Юля не вважала за потрібне попередити нас про необхідність взяти головні убори (на трасі водії розганяли свої розвалюхи і вітер нам ледве голови не зносив, при чому з нами була дитина).Після цієї "чарівної" екскурсії ми 3 дні не могли сісти.
    Апогеєм поїздки у Болгарію був автобус, який віз нас додому.Туристи почали вимагати заміни автобуса, на що Юля відповіла, що зараз сезон і нема вільних автобусів.(яким тоді чином робиться бронювання автобусів?)Потім під тиском туристів передзвонила у фірму-перевізник і повідимила нам, що заміну можуть зробити тільки увечері. Деяким туристам це не підходило, бо тоді вони не встигли би на поїзд у Львові, і ми поїхали цим. У автобусі крісла нормально не відкидались, коліна впирались у сидіння сусідів спереду. Вночі нам довелось спати майже сидячи. Дорогою автобус так теліпало і трусило, що ми переживали чи взагалі доїдемо до України. На 2-х годинні екскурсії по Болгарії ми їздили в набагато сучасніших і комфортабельніших автобусах, ніж цілу добу в Україну.Ось такий відпочинок з Аккорд-туром. Робіть висновки.

    By Anonymous Анонім, at 4:59 пп  

  • Хочу залишити коментар про поїздку в Болгарію з Аккорд-туром у серпні 2011р.
    Керівник групи Висоцька Юля не дозволила зробити зупинки для харчування, і тому пасажири змушені були їсти у автобусі, що для нашої сім"ї було дуже неприємним(різні запахи, всі плямкають і т.і. і просто огидно).Окремий жах - це екскурсія "Джип-сафарі". Це повний лохотрон. На сайті і на буклетах зображені сучасні джипи і розписано, які цікаві атракції очікують на туристів.Насправді приїхали радянські Уази, де нас запакували, як оселедців, і вся атракція полягала в тому, щоб витовкти нас по найбільших баюрах( до речі сиділи ми на твердих сидіннях).Уази були настільки розвалюхи, що навіть не заводилися і їм доводилося штовхати одні одних. Уази були без даху, а кервник групи Юля не вважала за потрібне попередити нас про необхідність взяти головні убори (на трасі водії розганяли свої розвалюхи і вітер нам ледве голови не зносив, при чому з нами була дитина).Після цієї "чарівної" екскурсії ми 3 дні не могли сісти.
    Апогеєм поїздки у Болгарію був автобус, який віз нас додому.Туристи почали вимагати заміни автобуса, на що Юля відповіла, що зараз сезон і нема вільних автобусів.(яким тоді чином робиться бронювання автобусів?)Потім під тиском туристів передзвонила у фірму-перевізник і повідимила нам, що заміну можуть зробити тільки увечері. Деяким туристам це не підходило, бо тоді вони не встигли би на поїзд у Львові, і ми поїхали цим. У автобусі крісла нормально не відкидались, коліна впирались у сидіння сусідів спереду. Вночі нам довелось спати майже сидячи. Дорогою автобус так теліпало і трусило, що ми переживали чи взагалі доїдемо до України. На 2-х годинні екскурсії по Болгарії ми їздили в набагато сучасніших і комфортабельніших автобусах, ніж цілу добу в Україну.Ось такий відпочинок з Аккорд-туром. Робіть висновки.

    By Anonymous Анонім, at 4:59 пп  

  • Їздила я із Алголем, і з Баварією...І явного бажання до них ще раз звертатись немає. А цього року подорожувала в авіа-тур по Європі із турфірмою "ЛЕЯ-ТУР". Була задоволена ціною, а також якістю самого туру, так як не було непередбачуваних витрат, що не могло не радувати.

    By Anonymous Анонім, at 5:02 пп  

  • Їдила в тур Круті канікули Краків-Прага- Дрезден від АЛГОЛЮ. Не проведений трейніг керівника групи, один з водіїв виконував роль керівника групи при тому дозволяв собі хамити туристам. 2-х екскурсій з програми туру не було. Якби не хороші екскурсоводи в містах, то б враження було ше більш гнітючішим.
    ПОРАДА, якшо вирушаєте в екскурсійний тур, дивіться на рейтинг і відношення до роботи керівника групи !!!

    By Anonymous Анонім, at 10:53 дп  

  • Міст-тур це правда жахлива фірма. ПЕРСОНАЛ ЗУХВАЛИЙ ВОДІЇ ХАМИ

    By Anonymous Анонім, at 3:09 пп  

  • Так, так, так. Міст-тур дуже хороша фірма. Те, що персонал зухвалий - це брехня. Я проходила в Міст-турі практику не один раз.І не жалію.Всі дуже привітні. Так що не розпускайте пусті плітки, а коритуйтеся послугами фірми,яка Вам більше довподоби.

    By Anonymous Анонім, at 6:04 пп  

  • Доброго дня,всім писарям,які так всіх під ряд соромлять.Знаєте,читаю і дивуюсь,які ви всі спритні до поганих відгуків,переконана,ви ж не тільки їздили з цими "поганими" фірмами,але й надалі продовжуєте їздити відпочивати,та щось я не бачу,щоб ви хоч одній фірмі сказали дякую і похвалили. То виходить,що хорошого ви тільки від інших чекаєте,а самі на хороші справи не здатні.Соромно...

    By Anonymous світлана, at 2:01 пп  

  • Мене звати Марія і я випадково потрапила на сайт відгуків про туристичні фірми.І я була в турі,де мав честь бути цей самий Назар.І справді,він счинив дуже неприємний конфлікт на віллі Олива,куди відправила Баварія тур своїх туристів.Він написав все правильно,тільки забув уточнити,що на віллі Олива є два корпуси,старий і новий.І вони в різних цінах.За старий корпус платять меншу ціну але він менше комфортний,можна сказати,що це зовсім економ,а за новий дорожче,бо він серйозно тягнув на три зірки.І нас всіх на фірмі попереджали,що вілла одна,а корпуси суттєво відрізняються і по ціні і по якості.не думаю пане Назар,що вас про це не попередили,але ви вирішили купити дешевше,і відпочивали ви круто,я це добре памятаю,і не вам зіпсували відпочинок,а ви вирішили по поверненню ще з фірми вибити гроші.А фірма виявилась порядною,повернула вам гроші за те.що ви добре відпочили і прогнози ваші не збулися. Не знаю,чи ви до цього часу продовжуєте подорожувати ,а фірма існує до сьогодні,має постійних клієнтів,які готові заступитись за її честь і не поміняла назву.А я всім рекомендую турфірму Баварія-тур.

    By Anonymous МАРІЯ, at 2:15 пп  

  • Доброго дня. Срочно треба інформацію про турфірму "Моноліт" і "Діарсо тревел". Проаозиції відпочинку хороші по цінах, але ніде немає відгуків про ці фірми!

    By Anonymous Анонім, at 4:14 пп  

  • Доброго дня, порекомендуйте, будь ласка, хорошу турфірму для відпочинку в Болгарії, як "Діарсо тревел" обслуговує, якщо їхати автобусом?

    By Anonymous Анонім, at 4:16 пп  

  • Благодарность фирме "Бумеранг" пану Оресту Молодчина тур в Венгрию замечательний . Людмила Івано-Франківськ

    By Anonymous Анонім, at 2:27 пп  

  • Львів"яни серед турфірм сьогодні багато шахраїв. Будьте обережні. Багато з них пов"язані з одним засновником або співпрацюють між собою. Наша сім"я вирішила відпочити вперше разом за останні сім років. Звернулись до фірми "Обрій", офіси якої розкидані по центру Львова, на Курбаса, Чайковського тощо. Ця поїздка в Хорватію запам"яталась жахливим сервісом в готелі, відношення до туристів як до злиднів, здерли додатково гроші за їду, хоча на фірмі оплачено було все. Басейну не було, хоча обіцяли. В аеропорту не зустріли, постіль жахлива в номері, продукти не свіжі і основне до моря пішком ходити 1 км))). На зауваження працівники фірми по телефону просто розсміялись. Отака фірма "Обрій".

    By Anonymous Анонім, at 5:25 пп  

  • Хочете поїхати на роботу в Канаду чи США ? Не користуйтесь послугами фірм "ЗУТА" та "Адрія бізнес центр". Готують документи цілий рік. Протягом якого впарюють свої путівки в Хорватію та Угорщину, ніби для більшого перетину по закордонному паспорту, а вкінці щось не виходить і візу в Канаду всерівно не відкрили. Так працівники моєї будівельної фірми попали кожний на 800 дол США і не змогли виїхати.

    By Anonymous Анонім, at 5:32 пп  

  • Поїздка з «Міст-туром» в Болгарію у липні 2012р. – суцільний жах
    Не їдьте з цими перевізниками в Болгарію. Якщо вам трапляться водії Андрій, Андрій та гід Валентин – «фантастичні» враження забезпечено. Водії взагалі не поважають своїх пасажирів, вважають їх худобою, яка може їхати при температурі 32°С в автобусі. Обманюють у вічі, кажучи, що кондиціонер увімкнений, тоді як працює лише вентилятор. Будь-яка людина може визначити, яке повітря дує – холодне чи тепле, для того не треба знати принципи роботи автобуса. Особливої уваги заслуговує гід Валентин, який спершу прикидався дурником, а потім відверто хамив. Водії – непрофесійні хами, які систематично порушували ПДР, перевищували швидкість, їхали по зустрічній смузі по автобані, палили в салоні, розмовляли по мобільному при керуванні по півгодини, ризикуючи життям пасажирів. Якщо вас цікавить нецензурщина – вибирайте рейс з Андріями, ви зможете поповнити ваш запас матюків.
    Якщо хочете їхати автобусом, в якому 32°C – вам у «Міст-тур», але пропоную фірму перейменувати на «Економ-солярку-тур», ця назва найточніше відображає концепцію фірми у перевезенні пасажирів в Болгарію. Думаєте, що у всіх автобусах, які їдуть в Болгарію, такі умови? При перетині болгарсько-румунського кордону зустрілися з автобусом іншого перевізника на питання про температуру в салоні автобуса отримали відповідь 24-26°C, тоді як в автобусі «Міст-туру» було 32°. Робіть висновки!

    By Anonymous Анонім, at 1:26 пп  

  • Розповім про туристичну фірму "Всесвіт" . Звернулись до них з приводу поїздки до Хорватії (м.Умаг). Відкривали нам транзитний шенген до угорщини . спеціаліст Роксолана виявила себе зовсім некваліфікованим працівником. постійно додавала нові документи на візу, путалась в інформації, не могла надати кваліфікованої інформації. Визначила нам день подачі документів в консульство, після якого в разі невідкриття нам візи кошти за бронь апартаментів не повертаються . зроблено це було навмисно щоб заробити навіть коли нам не відкрили візи. проте візи нам таки відкрили. коли ми приїхали в апартамети виявилось, що за одну дитину і кондиціонер в нас не оплачено ( хоче у Львові ми за все заплатили) . проблема була вирішена коли батьки зателефонували в ТФ і зробили скандал. Проте 1 добу ми були без кондиціонера і нам ніхто навіть не вибачився.

    By Anonymous Анонім, at 7:29 пп  

  • Розповім про туристичну фірму "Всесвіт" . Звернулись до них з приводу поїздки до Хорватії (м.Умаг). Відкривали нам транзитний шенген до угорщини . спеціаліст Роксолана виявила себе зовсім некваліфікованим працівником. постійно додавала нові документи на візу, путалась в інформації, не могла надати кваліфікованої інформації. Визначила нам день подачі документів в консульство, після якого в разі невідкриття нам візи кошти за бронь апартаментів не повертаються . зроблено це було навмисно щоб заробити навіть коли нам не відкрили візи. проте візи нам таки відкрили. коли ми приїхали в апартамети виявилось, що за одну дитину і кондиціонер в нас не оплачено ( хоче у Львові ми за все заплатили) . проблема була вирішена коли батьки зателефонували в ТФ і зробили скандал. Проте 1 добу ми були без кондиціонера і нам ніхто навіть не вибачився.

    By Anonymous Анонім, at 7:29 пп  

  • Щиро дякуемо туристичній фірмі "Алголь" за надзвичайно цікавий автобусний тур "Шейк по-европейськи" з 17.07. по 22.07.і особливо за компетентного і елегантного,мудрого і чуйного керівника групи Олександра Дороша.Бажаемо усім працівникам турфірми і особисто Саші а також водіям-професіоналам хороших і вдячних туристів,щасливих доріг і попутнього вітру,здоров"я,добра,щастя і успіхів в усіх починаннях.

    By Anonymous Анонім, at 3:46 пп  

  • Хочу написати про поїздку автобусом в Чорногорію через туристичну фірму "Міст тур" 11.07.2012р і напевно сказати, що 11 послугами більше ніколи не скористаюсь. По-перше, обіцянок не дотримують, гіди некваліфіковані, хами, вибачте на слові.Підтверджую свої слова на прикладі: кондиціонер в автобусі не працював( ми іхали з дітьми), сидіння не розкладались,зупинки тільки в туалет,а щоб купити щось діткам перекусити за 1.5 доби, що обіцяла фірма, не було 1 мови. На всі наші скарги ми почули відповідь представників турфірми, що треба заробляти більше і літати літаком. Хоча нам обіцяли і ми заплатили за комфортабельний автобус,

    By Anonymous Анонім, at 12:27 дп  

  • Туристична фірма «Classic Trevel» (м. Львів, вул. Колесси, 7) - обман і проблеми з поверненням грошей!!!
    Вирішила скористатися послугами цієї фірми і дуже про це шкодую. Замовила тур в Ізраїль, вартість туру оплатила в той же ж день. Представники турагента запевнили, що здійснили бронювання туру і жодних проблем з поїздкою не виникне. Ближче до дати вильоту я зателефонувала, щоб отримати хоч якісь підтверджуючі документи щодо бронювання туру. Мене запевнили, що подорож відбудеться, все заброньовано і документи будуть з дня на день, але документально нічого не могли підтвердити. Оскільки поведінка представника Турфірми мені здалась доволі підозрілою, я сама зателефонувала туроператору, чий тур я замовила, де мені повідомили, що на наші прізвища тур не бронювався.
    Документів по туру я не отримала і в день перед вильотом, натомість Турагент заявив, що розриває договір, так і не пояснивши причин, чому тур не було організовано.
    Тепер ведуться жалісливі бесіди на тему повернення грошей. Вірніше обіцянки. Причому обіцянки повернути гроші сьогодні, завтра, післязавтра. Одним словом, годує обіцянками, пише гарантійні листи і не платить.
    Висновок: потрачений час, нерви, гроші за тур і зіпсована відпустка. Люди, будьте обережні і не зв’язуйтесь з такою недобросовісною фірмою!

    By Blogger lce, at 9:02 пп  

  • сьогодні повернулися з Болгарії, їхали автобусом з водіями - 2 Андрія і гід Валентин. І все, що написане про них вище - це все брехня. Хороший гід і водії-професіонали. З кондиціонером було все в порядку, ніякого хамства не було, дурником ніхто не прикидався. Гід чемно виконував свою роботу. Ми залишились задоволені

    By Anonymous Анонім, at 10:47 пп  

  • це інформація про фірму Міст тур

    By Anonymous Анонім, at 10:49 пп  

  • Я ЇЗДИЛА ВІДПОЧИВАТИ В ЧОРНОГОРІЮ З ДАНОЮ К І ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА))))І ОТ БРАТ ЛЕТИТЬ 18 ЧИСЛА ВІДПОЧИВАТИ))))

    By Anonymous Анонім, at 2:33 пп  

  • Я ВІДПОЧИВАЛА ВІД ТУРФІРМИ ДАНА К В ЧОРНОГОРІЇ І ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА, І БРАТ 18 ЧИСЛА ТЕЖ ЛЕТИТЬ В ЧОРНОГОРІЮ ВІД ЦІЄЇ ФІРМИ)))))

    By Anonymous Анонім, at 2:39 пп  

  • Відгук про фірму Rich tour, за адресою Україна, м. Львів, вул.Антоновича, 138б. Нікому не рекомендую користуватись послугами даної фірми!!!!!!!!!!місяць тому я з подругою забронювали тур Венеціанські канікули...запланували відпустки, оскільки мені на роботі дуже важко відлучитись і на 2 дні, тож я заздалегідь усе опрацьовувала, передавала роботу співробітнику...і такі інші клопоти.. і от 4 дні до туру вирішили зателефонувати і запитати чи все гаразд, уточнити деякі запитання...І тут я у телефонну слухавку почула спокійним і повним байдужочті голос Світлани (яка відповідає за цей тур) - " тур відмінили"...в мене мову відняло, я почала з'ясовувати - як, чому, чому не зателефонували, адже там і кошти залишені і докумкенти...Працівнику фірми - абсолютно начхати, що нас сплановані відпустки...і шукати інший тур на ці дати уже пізно, оскільки віз нам так швидко не відкрити...Тож, зараз ми без довгоочікуваної відпустки, більше того, будемо у Львові, бо відпустка оформлена...тож доведеться провести її вдома(((((безцільно, без ніякого задоволення!..А відношення працівників фірми - не просто хамське, байдуже...а це зовсім не відношення до клієнта....Тож, застерігаю усіх - ніколи не користуйтесь послугами Rich tour y Львові!!!!!!!

    By Anonymous Nataliys, at 8:26 пп  

  • "Аккорд-тур"
    Нещодавно побувала в ескурсійному турі Європою.Давно не могла визначитись через якого тур-оператора поїхати...читала багато відгуків про різні компанії...прийшли вибрати тур і тут нам зразу запропонували поїхати через "Аккорд-тур",бажання відвідати Європу було сильніше,ніж всякі відгуки на різних форумах! І от вибравжи економ-тур особливо на шикарні умови немогли очікувати...автобус хороший,готелі деякі перевершили очікування на економ клас,звісно не так важливо скільки зірок,якщо ти в ньому реально 8 год.і їдеш далі,головне чисто,гар.вода і все необхідне є,крім праски:( дуже важливо,якщо ви їдете в ескурсійний тур-це супроводжуючий групи,від якого залежить,як пройде ваш тур,попадаються просто жахливі...нічого незнають,організації нуль....нам повезло і все було чудово,одне дратувало,що супроводжуючий не міг відірватись від мобільного і всім своїм видом показував,що йому просто не хочеться нікуди іти з туристами,але ж робота така.....

    By Anonymous Анонім, at 11:00 пп  

  • Відпочивала з туристичною компанією Лея- Тур. Їздила в Египет. Поїздка суперова, все дуже сподобалось: якісні і комфортабельні автобуси, ввічливий і кваліфікований персонал, чудові водії, помірні ціни. Всім дуже задоволена, раджу і іншим!

    By Anonymous Анастасія, at 3:01 пп  

  • http://jockinsrinti.tk/ind/anketa51764.htm Проститутки M. Савеловская - Индивидуалка Шакира, Район Тимирязевская, +7 (967) 125-29-74
    http://lyuscenavfas.tk/checked/anketa/87535 Оценки МАЙЯ, Москва, (905)7509428
    http://www.rewtggs.tk/ind/anketa85261.htm Проститутки M. Домодедовская - Индивидуалка Настя, Район Домодедовская Красногвардейская Царицыно, +7 (915) 428-91-41
    http://deiwaltare.tk/ind/anketa87894.htm Проститутки M. Красные ворота - Индивидуалка ЛЕРА, +7 (964) 792-54-66
    http://deiwaltare.tk/ind/anketa79217.htm Проститутки M. Смоленская - Индивидуалка ЛАРИСА, Район ЦАО, +7 (916) 327-71-22

    By Anonymous Анонім, at 8:08 дп  

  • http://lippprinpere.tk/ind/anketa88022.htm#tp37158?sr=kolmess#linkreport Проститутки M. Петровско-Разумовская - Индивидуалка Роскошные феи..., Район САО, Тимирязевский, +7 (967) 086-98-80
    http://deticomta1974.tk/comments/anketa/79649 Отзывы о девушке Нина, Москва, (915)3349651
    http://lyuscenavfas.tk/ind/anketa80868.htm Проститутки M. Новослободская - Индивидуалка Мама и Дочь, Район ЦАО, +7 (916) 675-78-13
    http://nemoroomar.tk/ind/anketa82672.htm Проститутки M. Курская - Индивидуалка Соня и Келли, +7 (965) 347-41-14
    http://inetarem.tk/ind/anketa73355.htm Проститутки M. Люблино - Индивидуалка Лиана, Район ЮЗАО, +7 (916) 572-98-86

    элитные проститутки сургута

    By Anonymous Анонім, at 11:11 дп  

  • Хочеться відповісти туристам які залишили відгук про туристичну фірму "Всесвіт". Випадково знайшла цей відгук і здивувалася, як все можна поставити з ніг на голову, про щось недописати, щось перебільшити і в результаті отримати "зіпсутий відпочинок". Дивно чому коли у них не працював кондиціонер в номері, вони звернулись не в туристичну фірму "Всесвіт" а подзвонили своєму батькові (до чого він тут??). І для чого треба було 2 дні чекати, якщо можливо подзвонити в перший день і все вирішити. До речі, батько, який подзвонив через 2 дні,дуже чемно попросив виправити ситуацію, що і було зроблено. Стосовно подачі документів - коли туристи зібрали документи, тоді і була призначена подача в консульство. Дату подачі визначає консульство, а не туристична агенція, і документи можна подати тоді коли вони є в наявності. Можливо треба було туристам швидше збирати документи??? А це що список документів постійно поповнювався, так це вимога консульства а не туристичної агенції.І якщо б туристи не додали додаткових документів їм би не відкрили візу. Чомусь ніхто з них не говорить що угорський транзитний шенген вони відкривали вперше, і взагалі для багатьох з них це був перший шенген! Напевно краще додати документи - ніж отримати відмову в консульстві.Ось так, робіть висновки.І взагалі все можна завжди вирішити без скарг і докорів, просто не правильно подавати інформацію і робити висновки вислухавши лише одну сторону. Гарних вражень всім від відпочинку!!! Роксолана

    By Anonymous Анонім, at 7:25 пп  

  • Це найгірша турагенція, з якою коли-небудь нам, досвідченим туристам, доводилось мати справу. Замовили тур "Прибалтійська інтрига" (виїзд був запланований на 8 травня 2013 р.), передали документи, перерахували гроші. За 2 тижні до туру з фірми передзвонили й повідомили, що тур відміняється, оскільки не набралась повна група. Запропонували поїхати 26 травня у тур "Магія Балтійського моря". Звичайно, заміна не рівноцінна, бо травневі вихідні уже зіпсовані, а з 26 травня треба брати відпустку за власний рахунок, однак ми погодились. Сьогодні, 10 травня, з фірми знову зателефонували й знову повідомили - тур відміняється, не набрали групу. ШАНОВНІ МАНДРІВНИКИ! Якщо справді хочете подорожувати, ОМИНАЙТЕ ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ турагенцію TANGO TRAVEL!

    By Anonymous Анонім, at 6:23 пп  

  • Це найгірша турагенція, з якою коли-небудь нам, досвідченим туристам, доводилось мати справу. Замовили тур "Прибалтійська інтрига" (виїзд був запланований на 8 травня 2013 р.), передали документи, перерахували гроші. За 2 тижні до туру з фірми передзвонили й повідомили, що тур відміняється, оскільки не набралась повна група. Запропонували поїхати 26 травня у тур "Магія Балтійського моря". Звичайно, заміна не рівноцінна, бо травневі вихідні уже зіпсовані, а з 26 травня треба брати відпустку за власний рахунок, однак ми погодились. Сьогодні, 10 травня, з фірми знову зателефонували й знову повідомили - тур відміняється, не набрали групу. ШАНОВНІ МАНДРІВНИКИ! Якщо справді хочете подорожувати, ОМИНАЙТЕ ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ турагенцію TANGO TRAVEL!

    By Anonymous Анонім, at 6:24 пп  

  • Дуже добре, що створилась така громадська ініціатива. Люди, які працювали в колишньому Супутнику чи Інтуристі давно зрозуміли, що у Львові немає солідних фірм, яким можна довіряти. Про Алголь говорити просто не хочеться. Люди, не їдьте на автобусах нікуди за допомогою цієї фірми. Їздили в Болгарію. Автобуси жахливі. Гіди абсолютно не потрібні, оскільки навіть не знають нічого цікавого про цю країну. При оформленні візи треба самим казати, що можлива поїздка в Стамбул. Про ці нюанси навіть не попереджають. Окремо про автобуси - це жахливі атобуси, якими керують неадекватні болгари. Ноги в автобусі діти нікуди, каву треба просити, фільми старі і ті самі. Водії не зважають ні на дорогу , ні на людей та їх прохання. Їде за кермом - тут же говорить по телефону, тут же п"є каву. В автобусі їхали батьки з маленькими дітьми, які від страху плакали, батьки просили шоферів , щоб акуратніше їхали, але вони вдавали, що не розуміють, а гід мови не знає. Таке враження, що Алголь просто за сезон сколочує гроші, а не надає нікому ніяких послуг.

    By Anonymous Ліля, at 9:37 пп  

  • РАДЖУ АБСОЛЮТНО ВСІМ!!! ЗАМОВЛЯЙТЕ НОМЕРИ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ САМОСТІЙНО ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ!!! ТОДІ ОТРИМАЄТЕ ДІЙСНО ТЕ НА ЩО СПОДІВАЄТЕСЬ!!!

    By Anonymous Данило васьків, at 9:50 пп  

  • Я туристка з досить солідним стажем і з свого досвіду хочу сказати, що не варто довіряти свій відпочинок великим тур агентствам чи тур операторам, там конвеєр по зароблянню грошей і ніякої конкретної уваги вам ніхто не приділяє , підберуть щонебуть на скору руку і відправлять будь куди. Як правило в таких канторах менеджери з невеликим досвідом і вони ніде по курортах не були і нічого самі на власні очі не бачил, і в такого менеджера неварто нічого купувати . Краще звертатись до малих турфірм. Як правило там дорожать кожним клієнтом і зроблять все можливе щоб він був задоволений відпочинком і ще раз прийшов до них. Особисто я останні роки відпочиваю через "Галопом по Європах " що в центрі на вул. Гнатюка 24. Там дівчата з стажем по 8 років в туризмі і особисто бачили практично всі готелі на відомих курортах , і можуть порадити вам набагато кращі 3* готелі з кращими умовами і сервісом, ніж ті які 5* красиві на картинках і ціни на них захмарні а реально по сервісу гірші за 3*. З цією фірмою я відпочиваю вже в 5те і завжди задоволена . До речі ціни в них дуже адекватні в порівнянні з іншими так званими модними і розрекламованими канторами !!!

    By Anonymous Оксана, at 3:11 дп  

  • про бі-тревел хтось щось знає?

    By Anonymous Анонім, at 12:30 дп  

  • Фірма Ала та її директор - це безпардонні хами, краще не мати з ними справу.

    By Anonymous СШ4, at 7:45 дп  

  • Я вже 7 разів їздила з туроператором Алголь, і завжди задоволена. Бувають звичайно деякі нюанси, та в загальному їх послугами дуже задоволена. Працюють на тверду 5.

    By Anonymous Анонім, at 10:47 дп  

  • І мені дуже подобається користуватися послугами Алголь, не тільки як туристичного оператора, їздив з ними в 3 автобусні тури, а й останній раз купував тур в агенції Алголь. Дівчата все докладно пояснили, підібрали тур по моїх бажаннях і фінансах

    By Anonymous Анонім, at 8:15 пп  

  • хтось щось може сказати про турфірму "Королівські подорожі"?

    By Anonymous Анонім, at 9:21 пп  

  • Я цікавилася іхніми послугами, але якось все так не конкретно, тому почитавши відгуки і зорієнтувавшись по ціні всетаки зупинилася на Рандеву по Італійськи від Алголя.

    By Anonymous Анонім, at 10:22 дп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger djandripikus, at 7:06 пп  

  • Що Ви можете сказати про тур-фірму Rich-Tour? Планую з дружиною їхати в тур з ними і цікавлять відгуки про цю фірму.

    By Blogger djandripikus, at 7:08 пп  

  • А я цікавилась послугами Rich-Tour, і теж всетаки вирішила скористатися послугами Алголю. Правда ми обрали тур Чешський тандем.

    By Anonymous Анонім, at 7:34 пп  

  • Ми оце допіру повернулися з екскурсії Братислава - Відень - Будапешт (турфірма Бумеранг). І вся група просто закохалася в керівничку групи. Богдана Маник - чемна, весела, енергійна, пунктуальна, не тільки вміло й невимушено підтримувала порядок у групі, а й від першої до останньої хвилини нашого туру створювала хороший настрій, чуйно ставилася і до потреб, і до забаганок туристів. За всю поїздку не виникло жодного натяку на конфліктну ситуацію. Саме завдяки Богданці навіть 15-годинні переїзди сприймалися як розвага, а група - як команда однодумців. Спасибі тобі, Богданко!

    До речі, водії нам теж дісталися першокласні. Акуратні, коректні, пунктуальні, вони вміло маневрували у вузьких вуличках старих міст, чітко дотримувалися правил руху і завжди встигали вчасно.

    By Anonymous Анонім, at 2:11 пп  

  • Дуже сподобалась подорож в угорщину з алголем. Мі були вже четвертий раз в Европі і є з чим порівняти. Дещо боялася обираючи саме тур Алголю, так як відгуки не завжди приємні. Але в нас все пройшло супер. Особливо сподобався готель в Будапешті, не далеко від центру, і транспорту поряд багато. Ще хотілось би передати привіт нашому керівнику группи Віктору, він професіонал.

    By Anonymous Анонім, at 6:03 пп  

  • Самый лучший медовый месяц был у нас. Получили тур от ТО Алголь в подарок от родителей в Париж. Это просто сказка, впечатлений масса. Немного боялась ехать автобусом, так как казалось что это невыносимо, но оказалось все очень даже приятно. Автобус очень комфортный и чистый, да и водители приятные. Гид Роман, просто умничка, такой внимательный, много расказывал интерестного по дороге.
    Отель в Париже был не в центре, но мы неплохо справились с метро. Очень понравилась экскурсия в Версаль, и экскурсовод Яна.
    Благодарю Алголь, если еще в автобусный тур то только с Вами.

    By Anonymous Анонім, at 6:14 пп  

  • Самый лучший медовый месяц был у нас. Получили тур от ТО Алголь в подарок от родителей в Париж. Это просто сказка, впечатлений масса. Немного боялась ехать автобусом, так как казалось что это невыносимо, но оказалось все очень даже приятно. Автобус очень комфортный и чистый, да и водители приятные. Гид Роман, просто умничка, такой внимательный, много расказывал интерестного по дороге.
    Отель в Париже был не в центре, но мы неплохо справились с метро. Очень понравилась экскурсия в Версаль, и экскурсовод Яна.
    Благодарю Алголь, если еще в автобусный тур то только с Вами.

    By Anonymous Анонім, at 6:14 пп  

  • Ой, и мы с Алголем ездили 2 года назад в Францию, мне тогда тоже всек очень понравилось

    By Anonymous Анонім, at 9:02 пп  

  • А ми були з Алголем минулої зими на Різдво в Чехії. В цьому році теж плануємо поїздку з ними на Новий рік, досить гарне співвідношення ціни та якості туру у них

    By Anonymous Анонім, at 9:34 дп  

  • Весною з Алголем їздили в тур "Шейк по-європейськи". Все було чудово. Кериівник групи Ірина Чік - просто чудо. Буду їздити тільки з ними.

    By Anonymous Ольга., at 6:04 пп  

  • Застерігаю вас від користування послугами туристичної агенції Карпати-Галич-Тур, що знаходиться у Львові по вул.Костюшка, 4. Директор - Любов Михайлівна - груба, брехлива, некомпетентна жінка, яка кормить тільки обіцянками, але реально нічого не робить для блага своїх клієнтів. Не дай Боже зв"язатися Вам з цією ЛЖЕ-ФІРМОЮ.

    By Anonymous andruhaa74, at 3:58 пп  

  • Были в туре Выходные в Венеции с Алголем. Все очень понравилось, я просто влюбилась в Венецию. Хотелось бы отметить экскурсовода в Венеции, действительно профессионал Алголю за хорошую организацию .

    By Anonymous Анонім, at 11:20 дп  

  • Недавно вернулись с тура Две стихии с Алголем. Руководитель группы Матусець Роман внимательный, эрудированный, помогал во всем.
    Отели тоже очень порадовали, все были на твердые три звезды. А еще очень понравилась экскурсовод в Амстердаме Ирина. На красные фонари группа не набралась, так гуляли сами. В Волендаме по совету Романа купили очень вкусной селедки в банках домой))) Все оценили
    Очень благодарны Алголю за удачную поездку, это была наша первая поездка с этим оператором но далеко не последняя.

    By Anonymous Анонім, at 11:25 дп  

  • Погоджуюсь з пані "з великим досвідом мандрівника" в тому що потрібно обирати малі агенції і великим досвідом, і ще краще тих яких рекомендують друзі. нам порадили "КОМФОРТ-ТУР" ,ми теж уже з досвідом і трохи остерігались нової для нас агенції ,але приемно відмітити ,що видно зразу як до тебе відносяться,на скільки володіють інформаціею і головне говорять правду.МИоскільки з досвідом то вибираемо самі готелі, але раніше нас ніхто не переконував , ...хочете сюди ,будь ласка. А тут (вКМФОРТТУРІ)шо не підберем , нам у відповід -вам сюди не треба їхати, мимайже сварилися, але прийняли їх варіант .І НАШІ СПОДІВАННЯ ПЕРЕВЕРШЕНІ БУЛИ В РАЗИ!!! бо завжди очікуєш якоїсь "каки" , ба -ні! ВСЕ СУПЕР. ВІДПОЧИВАЛИ З НИМИ 2 РАЗИ В ЦЬОМУ РОЦІ!!! 1раз в Греції, і ЩОЙНО ПОВЕРНУЛИСЬ З КАНАРСЬКИХ О-ВІВ!!

    By Anonymous Михайло, at 12:42 пп  

  • Мы провели незабываемый отпуск благодаря турфирме Алголь. Посетили два замечательных города Прагу и Дрезден, Прага влюбила в себя с первого взгляда. На дополнительные экскурсии мы не ходили, хотелось побольше погулять по самому городу. Еще очень понравилось в Дрездене, сейчас очень хорошие скидки, купили множество подарков себе и близким.
    Алголю спасибо за тур. Все было супер!!

    By Anonymous Анонім, at 6:32 пп  

  • Могу сказать что туры у них такие же как и у остальных операторов, меня порадовала невысокая цена и качество купленого нами тура. Тур Каникулы в ритме фламенко, руководитель Роман просто умничка. Водители Юра и Юра :) очень толлерантны, вертуозы руля и педалей :)Отели хорошы, но за исключением отеля в Германии, както думала что у немцев отели получше.Барса очень понравилась, но учитывая то что тур у нас был детский мы побывали в парке Авентура мне понравилось, хотя детям больше понравился Европа парк в ГерманииВ общем все было очень классно, Алголь молодци

    By Anonymous Анонім, at 9:50 пп  

  • Алголь очень хорошая компания. Были с ними в туре "Французские этюды" руководитель группы Сергей, молодчина, человек на своем месте. Автобус комфортный, а главное было всегда тепло, ведь на улице то не май месяц.
    Сам тур очень понравился, времени везде хватило, увидели все что хотелось, правда в Париже хотелось бы провести еще денек другой, но к туру отношения это не имеет. В общем все прошло супер. Благодарим Алголь.

    By Anonymous Анонім, at 7:44 пп  

  • тоже ездили с ними в Париж, было все очень даже неплохо

    By Anonymous Анонім, at 7:15 пп  

  • Хочу выразить свою благодарность Алголю и особенно, нашему гиду Ольге, за организацию тура в Венгрию на Новый год. Со стороны Алголя все было организовано очень четко. Автобус комфортный, всегда чистый. Да и водители очень приятный и с вещами помогали.

    By Anonymous Анонім, at 10:57 пп  

  • Хочу выразить свою благодарность Алголю и особенно, нашему гиду Ольге, за организацию тура в Венгрию на Новый год. Со стороны Алголя все было организовано очень четко. Автобус комфортный, всегда чистый. Да и водители очень приятный и с вещами помогали.

    By Anonymous Анонім, at 10:57 пп  

  • Мы от Алголя вот только вернулись из тура Велыч Рима, понравилась их организация, и сам тур очень продуманный. Хороший руководитель группы Юрий.

    By Anonymous Анонім, at 8:03 пп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger Unknown, at 12:25 пп  

  • Автор видалив цей коментар.

    By Blogger Unknown, at 12:25 пп  

  • Про Лея-Тур:
    Це був новорічний тур в Будапешт,
    все почалося з неприбраного автобусу, сміття, папірці на сидіннях.
    Але це дрібниці, хоч і неприємні. Нам обіцяли готель недалеко від центру за додаткову оплату, насправді він виявився за 8 км від центру, в лісі, куди від останньої зупинки маршрутки іти ше 1 км, по дорозі яка взагалі не освітлюється. Попавши в середину, ми зрозуміли шо це навіть не готель а якийсь хлів: всюди брудно, волосся, шкурки від мандарин валяютсья, все старе, паркет потрісканий, шпарини біля 1 см, і просвічує старий коврик з під паркету. Це жах, після цілого дня екскурсій і ночі в автобусі до таких умов ніхто не був готовим, люди сварилися, але екскурсовод скзав - хочете я віддам гроші за готель - ідіть шукайте кращий !!!!! а перед новим роком в такій глуші навряд чи шось знайдеш, одним словом послали всіх подальше. Хотіли помитись - в "готелі" крім малого куска мила взагалі нічого немає !! Кухня не працювала ввечері, а до найближчого магазину пару кілометрів....Водії автобуса блукали, люди запізнились на екскурсію - і в результаті її пропустили бо екскурсійнй кораблик вже поплив...Так само водії не змогли знайти ресторан де мав святкуватися новий рік, в результаті люди брали таксі додатково і запізнилися на святкування.
    Далі, зранку сніданок на годину запізнився...до готелю на громадському транспорті добиратись - біля години часу, хоча нас запевняли що готель недалеко від центру....жахлива і невідповідальна тур фірма...

    By Anonymous Анонім, at 12:27 пп  

  • Дуже задоволена відпочинком у Болгарії з Лея - тур. Поїздка була у комфортому автобусі з кондиціонером. Також задоволена самим готелем, у якому був ввічлий персонал, який був завжди готовий любу примху туристів. У номері було все, що необхідно для хорошого відпочинку і це все завдяки лея - тур, апрацівники якої допомогли мені відпочити якісно та дешево.

    By Anonymous Анонім, at 12:49 пп  

  • Хочу порекомендувати реально відповідальну фірму "Галопом по Світу " що в центрі на Гнатюка 24 і српавжніх професіоналів працівників Ірину та Марину. Настільки якісного підходу до підбору туру я давно не зустрічав. Дівчата реально знавці практично всіх готелів на відомих курортах. Їхав в Єгипет . Підібрали готель для мене і реально розповіли всі нюанси як про готель так і про район в якому він знаходиться і про всі особливості відпочинку. Де можна щось купити, де варто побувати а де ні, ціни на місцеві тури, конкретних людей до яких можна звернутись по тур (не гідів від туроператорів а місцевих представників туристичних послуг в яких ціни на тури в 2 рази нижчі )і багато іншого. Такого обєму реально корисної, і як в процесі відпочинку виявилось правдивої інформації, я ще ніколи не отримував в жодній турфірмі. Реально Щиро вдячний . Рекомендую Всім!!!!

    By Anonymous Тарас, at 3:50 дп  

  • в 2012 році їздила з Алголем в автобусний тур Елегантний Париж. Це була моя перша закордонна поїздка. Залишилася задоволеною. Візу відкрили,автобус справний,хороший керівник групи,гіди й водії. Фірма працює не один рік,раджу читати відгуки до конкретних турів

    By Anonymous Анонім, at 12:44 дп  

  • Змінила кілька фірм (Пілігрим, Галопом) і зупинилася на Полісервіс-Турі. Їжджу з ними вже 4й рік, завжди телефонують, не забувають, як на інших фірмах, дуже стараються швидко і точно все підібрати. Вони з мережі горящих путівок, тому часто пропонують реально низькі ціни - тепер відпочиваємо 2-3 рази на рік за майже ті самі кошти. З менеджерів працювала з Юлею та Мариною. Рекомендую!

    By Anonymous Наталка, at 1:42 дп  

  • Останні роки їжджу з Полісервіс Тур,враження лише позитивні. Менеджери добре знають і розуміюсь свою роботу, про, будь які, зміни чи оновлення вони вчасно попереджають і в результаті в вас є можливість спланувати все на найвищому рівні. Послугами Полісервіс користуються, також, багато моїх знайомих і відгуки в них також позитивні.Якщо ви хочете дібре віддихнути без зайвих клопотів звертайтесь в Полісервіс.

    By Anonymous Анонім, at 1:45 пп  

  • Користувались на травневі свята послугами турфірми "Ельпіда". Дуже задоволення організацією відпочинку. Все на вищому рівні. Ми їхали по турі "Долина нарцисів і 7 перлин Закарпаття". Тур дуже насичений, багато чого побачили. Менеджер Ірина дуже ввічливо спілкується з людьми, все детально пояснює. І фірма розташована в самому центрі Львова. Одним словом ми з чоловіком обовязково будемо користуватися і надалі послугами цієї фірми

    By Anonymous Анна, at 1:22 пп  

  • хто їздив турфірмою "Клуб Мандрівників"?

    By Anonymous Анонім, at 2:26 пп  

  • Альтан-Тур на Шептицьких просто жах, обіцяють одне, а виконують зовсім іншакше та ще й гроші забрати нереально.Оминайте стороною цю туристичну фірму, я вже обпіклася(

    By Anonymous Анонім, at 9:55 пп  

  • "Галопом по світу " вул. Гнатюка 24 рулить , Звертайтесь будете задоволені відпочинком на всі 100%

    By Anonymous Анонім, at 12:18 пп  

  • Альтан Тур. Наступного дня після проплати кажуть, що в готелі немає місця. Більше ніколи не буду у них брати тур і нікому не раджу.

    By Anonymous Анонім, at 12:24 пп  

  • відповідь на останні два негативні коментарі про Альтан (офіс на Шептицьких), адже вони від однієї особи.

    Шановний Сергій. Нам дуже шкода що компанія Роза Вітрів зняла свій рейс Львів-Тіват-Львів. Звичайно це наша вина, треба було купити свій власний літак.
    Вам були запропоновані заміни на різний смак і з врахуванням ваших побажань. Вам було запропоновано повернення ваших коштів у повному об"ємі за послуги, які ми не змогли вам надати із за зняття авіакомпанією рейсу(при тому що ми оплатили штраф в 50є за перебронь готелю, коли Ви вирішили його поміняти). Так, це займає деяких час, адже часи коли гроші зберігають у подушках далеко позаду, тому на банківські операції потрібен час.
    Вам також було запропонований інший рейс з поверненням різниці готівкою (з наших власних коштів ) за втраченний Вами 1 день відпочинку.
    Ми надіємось що умови, які вам були запропоновані вас влаштували, і ви залишитесь задоволеним.

    By Anonymous Анонім, at 7:00 пп  

  • Що Ви можете сказати про турфірму Лея Тур???

    By Anonymous Анонім, at 9:49 дп  

  • Скажіть, будь ласка, щось про турфірму "Делос", а то знайомі радили, казали, що підбирають тільки найкращі готелі, але сайту в інтернеті їхнього щось не можу знайти. Це якийсь "развадняк" чи просто незарекламована фірма? І яку турагенцію найкраще обрати для туру в Єгипет, щоб підібрали не стандартні готелі-вулики, аби просто кудись "заперти" людей, а дійсно хороші і якісь цікаві, бажано невеликі готелі?
    Заздалегідь дякую)

    By Anonymous Анонім, at 7:28 пп  

  • Повністю заслуговує на те, щоб бути в цьому списку і туроператор Океан-тур. тур по Європі на жаль залишив не дуже позитивні враження від їх роботи. По-перше,НІЯКОЇ компетентності у роботі керрівника групи (тобто дівчини, яка супроводжувала групу). таке враження, що вона їхала для кількості а не для того, що керувати групою і всіляко сприяти нашому відпочинку, принайймі інформативвно. вона нічого не знала.абсолютно. ніби вперше працює. тому на мій погляд, Океан-тур мав би подбати про більш вищий рівень професіоналізму своїх працівників. Готелі замовляють також дешевенькі. а про екскурсії взагалі соромно сказати, що це були екскурсії. якби я була вперше в Європі, то взагалі мабуть бажання їхати ще раз не було б, оскільки Океан-тур і на екскурсіях економить очевидно. Тому, людоньки, якщо хочете дійсно комфортний відпочинок, принаймі тури в Європу, не користуйтесь в жодному разі їх послугами.

    By Anonymous Анонім, at 3:21 пп  

  • Всім привіт! Рада буду запропонувати Вам свої послуги. Я працюю в туристичній агенції "Море Турів" та з радістю підберу потрібний Вам тур з хорошими знижками))

    Звертайтесь: 0979630396 Христина)

    Ми розташовані за адресою: м.Львів, вул.Шведська,3

    By Anonymous Христина, at 1:45 пп  

  • Хочу дуже подякувати фірмі Пілігрім у м Львові.Ми подорожуємо з їх допомгою уже 10 років і кожна поїздка краща за попередню.Навіть в такий важкий час вони змогли організувати нам відпочинок і оберегти нас від ризиків,звязаних з банкрутством іноземної фірми відправника.Ми дуже вдячні заст по туризму п Роксоляні і дівчаткам Юлі,Наталі і всім,з ким ми співпрацювали.Раджу всім,хто збирається подорожувати за кордоном -не ризикуйте,а користуйтеся послугами фірми Пілігрім ,щоб потім гірко не плакати за втраченими коштами!

    By Anonymous Анонім, at 10:21 дп  

  • Дуже хороша і надійна фірма "Галопом по Світу". Подорожуємо з ними вже 4й рік. Сервіс і обслуговування на високому рівні. Вони завжди в курсі всіх тенденцій в туристичному напрямку. Працюють завжди тільки з надійними партнерами і за 4 роки подорожей з ними ніколи не було навіть найменшого негативу, суцільний позитив. Найкращі ціни і найвигідніші пропозиціі це про них. Зараз вони переіхали з вул. Гнатюка 24 на вул. Городоцьку 12. Рекомендую всім.

    By Anonymous Анонім, at 11:36 дп  

  • Океан-тур - найгірша фірма, послугами якої можна скористатися для відпочинку. Просто даремно витратите гроші і здоров'я. Організації ніякої, супровід на нулю, навіть не приїжджають за Вами щоб доставити назад додому. При спробі щось з'ясувати після поїздки, котра коштує купу нервів, Вам нахамлять і скажуть, що вони праві, а Ви ніхто і звати Вас ніяк. Директор оКСАНА - особливо гидотне створіння!

    By Anonymous Анонім, at 11:23 пп  

  • Якщо і є щось жахливіше від хамства Океан-туру, то це лише суперхамство директора оКСАНИ

    By Anonymous Анонім, at 8:39 пп  

  • Хочете, щоб вас змішали з болотом за ваші ж гроші - звертайтесь в Океан-тур

    By Anonymous Анонім, at 10:44 пп  

  • Що ви скажите про турфірму "Море турів",що знаходиться на пр. чорновола??

    By Anonymous Анонім, at 11:59 пп  

  • Нарахунок водіїв та гіда нічого поганого сказати не можу (хоча можливо нам з жінкою адекватні попалися ) а от з самим прибуттям в Болгарію о 5-00 ранку це вони погано придумали ((( в готелі відразу не селять і треба цілий ранок волочитися по набережній , в готелі біля рецепції з рюкзаками та сумками і всі на тебе дивляться навколо ( а нещодавно хотіли вибрати готель в Єгипті( точніше або в Шарм-Ель-Шейху або в Хургаді ) подзвонили , нас зєднали з Юлією Бурак , яка знаючи , що наша поїздка обійдеться щонайменше в 3000 у.о. просто напросто ігнорувала нас і не скидувала інфо декілька днів аргументуючи це тим , що вона дуже зайнята , але інфо обовязково скине ))) ось так працює сумлінна дівчина з бажанням заробити "великі гроші ", через три дні не чекаючи далі на превеликі намагання цієї дівчини скинути нам інфо я подзвонив ще раз на турфірму МІСТ-тур , поскаржився та запитав чи є ще хтось у них з менеджерів , але такі , які мають більше часу і не ганяються за тими "великими грошима" ))) Мене зєднали з менеджером Христиною Марусяк , яка декілька годин використовувала своє надмірне терпіння до таких "вибагливих" клієнтів як ми і потім просто щезла з горизонту (ми були надто допитливі оскільки не один рік екзотичних поїздок на моря за плечима та й досвіду вистачає ! потім прийшлося переключитися з цієї фірми , оскільки зрозуміли , що з ними спільну мову не знайти і вони "вміють міцно" тримати свого клієнта ! Хоча ми літали в Грецію від них і їздили в Болгарію (менеджер Леся Жеребецька) то було все досить добре ! Не знаю чи рекомендувати не звертатися в цю фірму , швидше не звертатися до цих людей оскільки багато тут написано про фірми, але ж треба свідомо розуміти , що багато залежить не від власників тої чи іншої фірми(хоча і від них залежить досить багато) а від тих курок , які там працюють , хитрять , обманюють і т.д. , але серед них є нормальні та насправді сумлінні працівники ! але в Єгипет не літайте від тих курок поки їх не звільнять (

    By Anonymous Анонім, at 11:41 пп  

  • Доєднуюся до тих, хто написав негативні відгуки про львівську турфірму "Аккорд-тур". Нам обіцяли гарантований тур. За три тижні (!!!) до поїздки турфірма раптом змінює програму туру на гіршу, ще й бреше, що робить це на численні прохання туристів. Звісно, люди стали відмовлятися від поїздки. Що ж робить турфірма? Просто скасовує тур! Жодних вибачень, ніякої компенсації за втрачену на квитках комісію. А уявіть собі, якщо б трапився справжній форс-мажор. Чи можна покладатися на таких людей?

    By Anonymous Галина, at 9:55 дп  

  • На основі 9 років відносин з турфірмою «Океан Тур» хочу виказати деякі спостереження. Турфірма «Океан Тур» непогана, але і не 5+.Основний плюс – свій транспорт, але мінус – вік і стан цих автобусів. Для турів на декілька годин ще терпимо, але для подорожі на 24 години (до Болгарії наприклад)- це вже мука. «Облаштовані зручними відкидними сидіннями, які регулюються вширину, підставки для ніг, міні столики, аудіо-відеосистема, два монітори, холодильні камери, міні кухні, туалети, клімат-контроль, великі багажні відділення. Забезпечуємо комфорт та якісне обслуговування»= пишуть у рекламі –м'яко кажучи не все правда. Наприклад Mersedes ВС1382АМ (якого немає на сайті в переліку транспорту)– застаріла модель з «жорсткою» підвіскою, незручними сидіннями (незручні і не розсуваються вбік) та на додаток керівник групи Орест( він же водій) неприязний до туристів і не вміє керувати групою. На відміну від керівника групи Дмитра та водія Віталіка на IVECO-EVROREIDER NOGE ВС3670 ВК ,яким хочеться подякувати за вміле планування поїздки та чутливе, з гумором, відношення до туристів. Висновок: детальніше треба ставитись до вибору
    тур фірми щоби не зіпсувати свій відпочинок.

    By Anonymous Анонім, at 8:05 пп  

  • Дуже хороша фірма Lemberg travel. Їздили від них минулого року в Європу, а цього року в Єгипет літали. Реально гам...на не пропонують, дуже хороші дівчата там працюють, ну і звичайно на рахунок порекомендувати щось хороше - це до них.

    By Anonymous Остап, at 4:50 пп  

  • Хочу порекомендувати туристичну агенцію "Тур де Львів".Її послугами користуюся вже 3 роки. Тут дівчатка запропонують і цікаві тури по Україні, і екскурсії по Львову і за кордон я також з ними їздила відпочивати.Все завжди чітко та вчасно. Мають свій сайт на якому можна підібрати цікавий для себе тур, або звернутись безпосередньо. Фірма, хоч і не дуже відома, але дуже порядна.

    By Blogger Стас, at 10:46 пп  

  • Ні в якому разі не користуйтесь послугами турфірми "Океантур". Також слід уважно слідкувати, щоб працівники інших турфірм не "підсадили" вас у їхній автобус. Вам пообіцяють зручний сучасний автобус, а насправді ви опинитесь у дуже некомфортній ситуації, їдучи з працівниками "Океантуру", які перед самим від'їздом пересадять ваших малих дітей у протилежну половину автобуса, а вам пояснять що ви тут за ваші ж гроші ніхто і звати вас ніяк, оскільки "ви не наші клієнти і це просто ваша фірма щось там наплутала, а ми вам нічого не винні".Тому завжди перепитуйте у турагентстві, чи не збираються вам часом нав'язати послуги "Океантуру" і категорично відмовляйтесь від такої послуги.

    By Blogger Unknown, at 6:33 пп  

  • нахуй вам турагенції долбойоби вас найобують роблять тупими блять нуж не користуйтесь ними щоб потім не жаліти пездуйте самі в поїздки тупі блять

    By Anonymous Анонім, at 10:34 дп  

  • Ви знаєте, без агенції подорожую в Європу, а от всілякі Туреччини і Єгипти броюю в агенціях. Цього року звернулась до агенції на Куліша https://tastour.com.ua/
    Все ок, підібрали, проконсультували, все офіційно по оплаті.
    Моніторили ціни на такий відпочинок, - у всіх і так однаково, всі турфірми купують в тих самих операторів, - тому як на мене все залежить від менеджера до якого звертаєшся чи компетентний чи ні

    By Anonymous Анонім, at 5:59 пп  

  • Те, що я тут прочитала про Аккорд- тур- то простодрібниці.Чому ніхто й досі не сказав, як через них люди втрачають життя і здоров"я?Автобуси в жахливому стані, нічого не працює, кер. групи безвідповідальніі байдужі до людей.А скільки авже було аварій із смертями і каліцтвами! Все роблять, щоб уникнути відповідальності, треба тільки судитися, навіть на вибачення не спромоглися.Боронь Боже мати з ними справу.То- чудовиська.Все дуже хитро зроблено зусіх боків себе прикрили.Навіть страхівку роблять одну на всю групу- 100000 грн- по 3000 на людину! Де таке є




























    7

    By Blogger Unknown, at 2:03 дп  

  • Дякуємо туроператору Бумеранг за чудову поїздку розважальними парками Європи.Вся група дуже задоволена екскурсіями та обслуговуванням.Оксана Рокецька зробила все на високому рівні.Гід Андрій ставився з розумінням та допомагав при найменшому проханні туристів.Програма була дуже насиченою.Діти діляться враженнями про побачене.Черкаси.

    By Anonymous Черкаські туристи., at 8:09 пп  

  • «Вікенд як в казці!» або як Аккорд-тур "прокатав" людей з обіцяною програмою туру.

    26/09/2019 – 29/09/2019 людина, яка жодного разу не була за кордоном, отримала тур і поїхала в «Вікенд як в казці!» від Аккорд-тур
    Згідно програми, група повинна була відвідати термальні купальні графа Сечені (Будапешт) - Венецію (Італія) - Любляну (Словенія) - печерні купальні в Мішкольц-Тапольце (Угорщина).
    В результаті - з обіцяного лише повноцінна екскурсія Венецією та ночівля в Любляні і поверхнева Будапештом.
    І на тім спасибі.
    Вельмишановна пані гід, Ільків Софія чомусь вирішила, що групі не обов'язково їхати до купалень графа Сечені, хоча ніяких об'єктивних причин не було (проблем на кордоні, ДТП, чи інших непередбачуваних обставин).
    Натомість запевнила, що група на зворотньому шляху зупиниться в купальнях Мішкольц.
    На зворотньому шляху, коли група сподівалась таки побачити обіцяні купальні, автобус промчав не зупиняючись поворот.
    Прохання, вимоги людей пані гід пропускала повз вуха.
    "У двох дівчат поїзд, ми не встигнем" - єдине пояснення, яке з неї вдалося витягнути.
    І от тепер в мене питання, скільки коштує квиток на потяг? 500-600 грн? А скільки сотень євро зібрали з групи людей, яким пообіцяли певні послуги?
    Аккорд-тур ви рахуєте це повноцінним обміном?Можливо ваш індивідуалізм був би доречним, якби це були ваші друзі чи знайомі, але я вважаю, неприпустимою ситуацію, по відношенню, до клієнтів, які сподівались отримати замовлені у вас послуги.
    Чому неорганізваність двох поставили вище бажання побачити певну пам'ятку цілої групи?

    До слова, "дівчата", через яких всіх "прокатали" так надегустовувались в дорозі, що водій втрачав час, чекаючи, доки вони на узбіччі прочищатимуть шлунки. Феноменальна турбота і клієнтоорієнтованість.

    Одразу скажу, читати вміли, договір, де значиться: "Компанія залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зменшення загального обсягу послуг." бачили. От тільки обмін не рівноціний.

    А тепер риторичне питання: навіщо обіцяти те, що ви не можете/не хочете виконати? Навіщо вводити людей в оману? Можете якісно забезпечити огляд однієї країни, то так і пишіть. А решта - віртуальний бонус, чи що, але аж ніяк не програма туру.
    Чи ви Аккорд-тур так спонукаєте людей до індивідуальних екскурсій, без подальшої співпраці з операторами та фірмами. Ок, прийняли.
    Застерігатиму усіх знайомих та незнайомих від співпраці з Аккорд-тур, та їх "мегапрофесійним" гідом Ільків Софією.

    Шкода лише людей, які повірили вам. Шкода вражень, адже заради них люди подорожують.
    Гроші віддали, але ж важливо пам'ятки та місця, які хотілось побачити.
    #Akkordtur, #Аккорд_тур, #негативні_відгуки_про_турфірми_Львова, #Ільків_Софія_гід, #недобросовісний_туроператор, #чорний_список_турфірм_Львова

    By Anonymous Олена, at 11:34 пп  

Дописати коментар

<< На головну