Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

пʼятницю, вересня 08, 2006

Туристична фірма "Скарби світу" потрапила до "чорного списку" ГІ "Турист, туристу про туризм"

Туристична фірма "Скарби світу"

Адреса: 79005, Украина, Львов, ул. Ив. Франко 46, к.5а
тел. (032) 296-6186, факс (0322) 72-30-91
e-mail: skarbys@mail.lviv.ua
web:http://www.skarbys.lviv.ua

Відгуки туристів

Ездили от них в Закопане группой. 1.Обещали всем 2-х местние номера с удобствами но было 2 номера без удобств. 2.Ми приезжали в 8 утра, обещали что нас втсретят и поселят. Нас никто не ждал и не встречал, в итоге поселили нас в 13.00 ну и понятно никто не кормил. 3. За день до отъезда нам поменяли готель с Флориана на Слонечную, обещали что там супер. Слонечная- отстой полный.номера маленьки, персонал тормознутый. 4. Мы платили по 30 Евро/с чел.А на месте оказалось что цени совсем другие.Человек за ребенка доплатил всего по 10 Евро. Тут нам Скарби попытались байку рассказать,что это потому что для ребенка такая цена, но для ребенка скидка только 50% а не 70%!!!

"Скаби світу"- назва гарна, а сервіс ніякий !!!! Три дні тому ми повернулися з Чорногорії. Оформляли поїздку через фірму «АНДЕРС», а їхали вже від фірми «Скарби світу». Заплатили за номер з кондиціонером, якого і близько не було... Взагалі, у 80% людей, які з нами їхали не було того, що вони замовляли !!!
Про автобусний переїзд страшно і згадувати...Автобус, рижо-білий MOMA TOURS-старе, добите, грязнюче корито, яке частенько ламалося дорогою. Смішно, але весь час, а переїзд тривав не мало-30-ть з лишнім годин, літали мухи. Явище не з приємних. Кондиціонери - хіба, що гриміли. За цілий період переїзду про Чорногорію ми почули два речення, ще у Львові, а дальше їхали, як стадо овець і то з «гідом на борту»… Зупинки не обумовлені, коли водій захоче, тоді і зупиниться. Шокувало нас і те, що автобус весь час в дорозі !!!! Він залишає людей у Чорногорії одразу ж розвертається і їде у Львів, а там на інший рейс. Не дивно, чому такий добитий і так часто ламався.
У останній день нам сказали звільнити номери до 12:00год., о 18:00год. мав прибути автобус. Мало того, що 6-ть годин ми відчували себе циганами, так автобус поламався і ми вирушили о 23:00 годині вечора !!!
Чорногорія – це казка, але з поганим кінцем-автобусним переїздом…з нав’язливими мухами…

Посилання: http://phorum.tourua.com/message-list_381_0.html

Їхати з мухами чи без - це справа туриста, а ГІ "Турист, туристу про туризм" застерігає Вас, шановні туристи від користування послугами цієї фірми.

13коментарі

  • неоднарозово користувалась послугами турфірми " Скарби Світу" і можу ВАС запевнити, що була дуже задоволена. А тим особам, які хочуть купити відпочинок в 5 зіркових готелях за ціною 2х зіркових, хочу повідомити, що це неможливо в будь-якій турфірмі, і " Скарби Світу" тут не в силі щось змінити. КУПУЙТЕ ДОРОГІ ТУРИ І ЗРОЗУМІЄТЕ, що відпочинок може бути якісним і приносити задоволення. З повагою Наталія Шелестак

    By Anonymous Анонім, at 5:13 пп  

  • А у меня к примеру также остались негативные впечатления от путешествия вместе с фирмой "Скарби світу" в Хорватию в 2007 году!!!
    Начнём с того, что в отеле нас совершенно никто не встретил, попытки связаться с представителем по данному заранее телефону и договорится о встрече ни к чему не привели.....ну это ладно - сами разобрались!!! Благо нашли в отеле информационные брошуры Московских туроператоров :)
    Но самое интересное началось, когда мы добирались обратно во Львов!!! Мы ехали с Умага (Хорватия) во Львов с ТРЕМЯ (!) пересадками:
    1) Более-менее приличной МАРШРУТКОЙ через всю Хорватию;
    2) МАРШРУТКОЙ-Развалюхой до Ужгорода!!!
    3)......и тут самое интересное....
    В Ужгороде к нам подошёл дяденька вручил каждому билет на РЕЙСОВЫЙ АВТОБУС "Ужгород-Львов", который отходил от Автовокзала через 3-и часа!!! Предлагал пойти себе погулять по Ужгороду (самим, конечно)...ага!!! с сумками наперевес, после ужасной ночи в холодной маршрутке, скручившись в три погибеле на неопускаемом ни на йоту кресле!!!!
    И уточню, что это всё вместо обещаного автобуса по типу неоплан. Слава богу, что хоть туда нас довезли на нём :-D
    Вот такая вот история!!!!
    С уважением ко всем туристам, Анна!

    By Blogger Анна, at 8:34 пп  

  • Доброго дня. Я також хочу Вас, дорогі туристи, застерегти від фірми "Скарби Світу". Нам, мені і подрузі, обіцяли в Турції такий 4* готель, який прирівнюється до 5*, насправді легка 3. При чому в нашому готелі відпочивали туристи з Білорусії, Росії та цілої України, але після опитувань хто скільки заплатив, виявилось, що ми заплатили на 400$ (з двох) більше від найдешевшої путівки (в один і той самий час, в ідентичному номері, і за таку саму кількість днів відпочинку). Ми до п. Ольги прийшли по рекомндації постійної клієнтки, а нам підсунули таку "свиню", казала директор фірми що:
    1. в готелі хороша анімація - настравді відсутня зовсім,
    2. перша лінія - виявилось друга, 3. два басейни - за 7 днів другого басейну ми так і не найшли,
    4. фітнес зал - виявилось три тринажера і жодного інструктора. Єдиною правдою було те, що дуже хороша обслуга, правда харчування слабеньке. Дорогі туристи уважно читайте відгуки про туристичні агенства, підписуйте договора в яких обумовлюйте все, що Вам обіцяють, та пишіть свої відгуки. Туристиних агенцій багато давайте будемо обирати лише кращі, МИ ЗА СВОЇ ЗАРОБЛЕНІ ГРОШІ ВАРТІ КРАЩОГО, коли ми платимо гроші і нам на них обіцяють надати обумовлені послуги тоді нехай так і буде.

    By Anonymous Анонім, at 5:51 пп  

  • Що вам відомо про фірму МІСТТУР?

    By Anonymous Анонім, at 8:39 пп  

  • ( Хорватський мегахіт 2008р)Я в этом году побывал в Хорватии от фирмы "Скарби світу".Ну , что ребята, вам сказать.....Вообще сначала нам обещали 3* отель , перед отправлением нам заменили на 2*. Водитель у нас был поляк, который ни чего не понимает по- русски и укр. Гида у нас небыло.. Была бабушка "божий одуванчик", которая .. в конце поездки смылась в Хорватии в неизвестном направлении.Больше мы её не видели.Селились сами в отель..Когда за нами приедут и кто..- никто не говорил.Поселили нас на чердаке под палящим солнцем и с чайками, которые не давали утром спать... Кондишена не было...было небольшое окошко.Чтобы посмотреть на 'Божий свет" приходилось вставать на табуретку..Запланированной экскурсии в Краков небыло. В Венеции были от силы 1 час. Вобщем организация от тур фирмы 0. Обещали одно,а на самом-то деле -другое.Пляж , там где мы отдыхали (Опатия) - бетон. Хотя говорили галька-песок.Правда,в отеле "Опатия 2*" кормили хорошо. Добирались на Украину с горем пополам на микроавтобусе без удобств. Очень понравилась своей природой и людьми Австрия. Так ,что решайте сами куда вам ехать и от какой фирмы. С ув. Максим

    By Blogger Максим, at 9:38 пп  

  • Застерігаю! "Скарби світу", а саме Позднякова О.В., Пекун Н.В. - повне кидалово людей! При оформленні поїздки, вона не відбувається, а для того щоб забрати закордонні паспорта - вимагають від 200євро. Шанавні мешканці нашого чудового міста Львова - застерігаю вас від нИх, вимагайте у всіх фірм угод, та детально їх перечитуйте.

    By Anonymous Анонім, at 1:45 пп  

  • Пекун Наталя зі "скарбів світу" кажете! Ха - тепер я знаю, я провів з нею в Польщі дві ночі. Багато чув про фірму, що в неї є з подругою, як вони чудово кидають людей, я і не думав, що це туристична. Ну слава Богу я не їздив через їх фірму, але скажу одне Пекун Наталя в ліжку просто бревно.

    By Anonymous Анонім, at 1:56 пп  

  • Знаю! Вони постійно відпочивають в готелі Амбасадор, там Ольгу пів Республіки Польща товче.

    By Anonymous Анонім, at 2:25 пп  

  • Застергіаю всіх від "Скарбів Світу". Повністю некомпетента Позднякова О., яка внаслідок свого склерозу навіть внятно не може розповісти нічого про готель, в який запускає людей. "пані Оля, готель хороший?" - -"та просто клас!" "пані Оля, готель поганий?" - -"та це забитий колгосп, я вам не раджу". Що хочете почути, те й почуєте. Пошук на сайті провести не в стані. 2 години коло неї просидиш, вона ціни тобі надиктує якісь незрозумілі, замість розселення 3 дорослих дабли повписує, а потім як гроші платиш - ой, вже немає такої ціни, це напевно акція була. Про знижку взагалі окрема мова - як на 50 доларів знижку робить, то таке враження, що ти просто ексклюзивний клієнт. А насправді - в любій турфірмі тобі як мінммум 5% скинуть від вартості туру, навіть якщо ти там вперше. Пищу щиро- обходіть стороною цю "фірму". Її яоловік пані Олі їй створив щоб вона його не доставала, а як і що вона там робить - це вже нікого не обходить. Таким фірмам ліцензію треба забирати без права поновлення.

    By Anonymous Анонім, at 4:52 пп  

  • О, склєроз Позднякової - це точно! В нас була така ситуація що заплатили задаток, а вона просто тупо забула забронювати готель, а потім через 4 дні, коли вже готель був в стопі почала розказувати казочки про те що немає підтвердження і тд і тп. Я потім в оператора через знайомих перевіряла дату надходження заявки від неї - 4 дні!!!!! Так у нас відпустка накрилася , ще й з друзями не попали в один готель. Договору про обслуговування в них взагалі як такого немає - тупо гроші бере, в сумку положила, де купа чужих паспортів, а там трава не рости. Я вам позвоню. Яке там! Поки сам не позвониш і пів-години не будеш розказувати хто ти і чого хочеш, навіть не згадає. А звідки - в них ні договорів, ні клієнтської бази, нічого нема. В нас раз було так, що рейс перенесли на 2 години раніше, так вона навіть не передзвонила, нормально, правда?

    By Anonymous Анонім, at 4:58 пп  

  • Згідний на всі 100% Фірмочка та - "рога і копита". Обходіть десятою дорогою це місце, якщо хочете відпочити нормально за свої гроші, а не там де пальне в голову пані Олі з п. Наталкою. Повне невігластво в галузі туристичних послуг, відсутність договорів, відсутність підходу до клієнта ( він є, але до тих пір поки гроші не даш). Зате понтів і оповідань які вони круті і як знають всіх і вся можна наслухатися досхочу. На жаль, крім слів, нічого. Дві підстаркуваті партнерки за ваші гроші вас втулять в такі "заповідні" місця, де самі й не були ні разу і не бачили і не чули. вони не знають чи готель коло моря чи через дорогу, яка територія, нюанси з поселенням і харчуванням. Просто наобум - по назві посилають людей, а ті потім зі всіх кінців світу дзвонять - куди ж нас зщаслали???? Не ходіть до цих красунь в "гості", попереджую з власного досвіду.

    By Anonymous Анонім, at 12:38 пп  

  • Отправили группу детей в Закопане от тур фирмы "Скарби свiту",сразу с поезда должны были пересесть в автобус на Польшу.Автобус не подавали 4 часа.И это после суток в поезде!!!Дети уставшие,день отдыха пропал.Тур фирма объяснила это тем,что автобус из Польши задержался,а потом поехал на автомойку,где стоял в очереди.Возникает вопрос,у тур фирмы один автобус?! Больше мы услугами этой фирмы категорически не пользуемся и всем остальным не советуем!!!

    By Anonymous Анонім, at 7:39 пп  

  • Моя сім"я користується послугами фірми "Скарби світу" вже років 10, завжди були задоволені. Ми, правда автобусами не їздили, або автомобілем, або літаком. Але і візи вони нам оформляли і з іншими документами проблем не було. Про те, що готель не відповідає заявленій зірковості - читайте відгуки туристів перед поїздкою, а не звинувачуйте тур. фірму - не вони ті зірки ліпили. Про те, що ціни в нас вищі аніж в Білорусі чи в Росії - це швидше питання до авіаперевізників, яких в Росії явно більше. Подивіться на сайтах готелів ціни і за скільки продає тур фірма - ціни на проживання ті ж самі, а вже добирання - це інша історія. Я минулого року була в Хорватії від скарбів світу, то москвичі розповідали, що в них, коли відкрився авіа. напрямок Москва- дубровнік, то перший рік всі квитки були акційними і коштували по 50 євро з людини в обидві сторони, щоб людей привабити до нового місця відпочинку. Ви в нас чули про якісь такі акції?
    Я особисто маю негативний досвід поїздки автобусом з фірмою Міст-тур і того як директор потім відморожувався і казав - ви можете хоч в суд на мене подати і нічого не відсудите. Так що краще мабуть автобусами не їздити.

    By Anonymous Анонім, at 11:05 дп  

Дописати коментар

<< На головну