Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

понеділок, вересня 04, 2006

Підсумки першого місяця роботи

Громадська ініціатива "Турист, туристу про туризм" підводить підсумки роботи за серпень 2006 року.

За місяць нами було зібрано інформацію про нечесну поведінку 3 туроператорів м. Львова. Зокрема до "чорного" списку потрапили турфірми "Тур-Ретур", "Еліта" бізнес, "Сан". Також до "сірого списку" потрапила туристична фірма "Аккорд-тур". Представникам цсіх цих компаній було розіслано пропозицію висловитись щодо негативних фактів їхньої діяльності щодо туристів.

На жаль, жодної відповіді не було отримано. Очевидно, що представники цих компаній вважають, що Україна знаходиться на узбіччі інформаційної цивілізації. І десь там далеко у закапелках розташований Львів, а тому його мешканці рідко заглядають до Всесвітньої мережі і взагалі ніколи не шукають там інформації про відпочинок.

Що ж будемо сподіватися, що це не так і наша сторінка допоможе відпочивати якісно і без зайвих проблем. Згадані ж фірми залишаються у "чорному" та "сірому" списках і ми не рекомендуємо користуватися їхніми послугами.

Якщо Вас обдурили, або з Вами повелися нечесно, пишіть нам і ми обов"язково опублікуємо Ваш відгук. Надсилайте фотографії. Доведемо разом, що з людьми за їхні гроші треба поводитись по людськи.

ГІ "Турист, туристу про туризм"
E-mail: tur-press@i.ua
web: http://turyzm.blogspot.com