Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

понеділок, серпня 21, 2006

Таємнича фірма „Сан”

Загалом про фірму „Сан” відомо мало. Знаходиться вона у центрі Львова на проспекті „Шевченка”. Часто можна побачити мікроавтобус з логотипами цієї компанії. При цьому цей автобус нерідко заважає пересуватися пішоходам.

Можемо сказати, що своєю назвою (Сонце англійською) львівське туристичне агентство страшенно нагадує туроператора „Сам”, який працює на ринку досить давно і завоював репутацію надійного партнера у наданні послуг у сфері туризму. Дивує й те, що офіційна сторінка у Всесвітній мережі тільки російською мовою. Ймовірно, що „санівці” орієнтуються на російськомовного туриста зі Сходу України. Це щоправда не заважає їм залишати такого туриста у Польщі посеред ночі.

Очевидно, що фірма „Сан” засновувалась не без того, щоб не скористатися славою своїх більш успішних колег. Вже цей факт мав би насторожити будь-якого туриста.

Нещодавно вдалося дізнатися, що „Сан” „кидає” не тільки туристів, але й своїх партнерів. Тому будьмо обережні. Сподіваємось, що ті, хто скористався послугами цієї фірми, нададуть нам додаткову інформацію.

Громадська ініціатива "Турист, туристу про туризм"
http://turyzm.blogspot.com