Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

вівторок, жовтня 03, 2006

Підсумок роботи ГІ "Турист, туристу про туризм" за вересень

Власне самих підсумків небагато. Список туристичних компаій, які надають не надто якісні послуги туристам дещо розширився.

Ось цей почесний список. З цими фірмами ми не рекомендуємо пов"язувати добрий відпочинок.

"Еліта-бізнес"
"САН"
"Скарби світу"
"Тур-ретур"

Фірма "Аккорд-тур" залишається у сірому списку.

Серед позитивних моментів варто зауважити, що нас помітили самі представники туроператорів і турагенцій. Зокрема було отримано відповіді від представників "Еліти-бізнес" та "Аккорд-туру".

До честі представника фірми "Еліта-бізнес" варто зазначити, що він спробував пояснити ту негативну ситуацію, яка склалася під час перевезення пасажирів з Франції. Звичайно такі пояснення не є виправданням незадовільного сервісу, проте ми бачимо хоча б спробу прислухатись до потреб туристів.

З боку "Аккорд-туру" реакція була більш жорстко. Представник фірми спробував налякати нас і пригрозив, що за погіршення репутації фірми можна відповісти. ГІ "Турист, туристу про туризм" не сприймає такого поводження панове представники турбізнесу, а тому продовжуватиме свою потрібну діяльність.

Варто також відзначити певну тенденцію. Вкотре нами було знайдено негативний відгук про "Тур-ретур" , з чого переконуємось, що чутки про непорядність цієї агенції подорожей мають підгрунтя.

Отож чекаємо Ваших листів на tur-press@i.ua

ГІ "Турист, туристу про туризм"