Громадська ініціатива "Турист туристу про туризм"

вівторок, жовтня 03, 2006

І знову "Тур-Ретур"

Очевидно, що незабаром туристична агенція "Тур-Ретур" стане переможцем рейтингу львівських фірм, про які часто говорять негативно. Ось, що нам вдалося знайти у всесвітній мережі. Знову туристів обдурили. Це - схоже вже тенденція в роботі агенції. Йшлося про відпочинок у Чорногорії. Читайте і намагайтесь оминати вул. Київська 27 у Львові, якщо хочете нормально відпочити.

Ольга зі Львова:
Послуги фірми Тур-Ретур це: заміна обіцяного транспортого засобу "Міцубісі" на "Богдан" з непрацюючим кондиціонером і поломаним телевізором; водії, яких дорогою штрафують за порушеня правил і котрі самої дороги не знають. Звично - зупинки серед поля, а не біля заправок, де є туалети. 27 годин в дорозі з таким комфортом.
http://countries.turistua.com/ru/chernogoriya-opinions.htm

4коментарі

  • Только вернулись из так называемой поездки "Симфония Дуная" по Австрии-Словакии (28.04-04.05.2008). Впечатления просто хуже некуда. Организация даже не нулевая, а минусовая. Все недостатки даже не перечислить. Шлейф неприятностей начался за день-два до отъезда, когда выяснилось, что не всем туристам открыли визу с 28 апреля (кое-кому с 29-го, а второму водителю нашего автобуса вообще с 30-го). Хотя агентство и сваливало всю вину на посольство Словакии, но я не просто уверена, я это знаю на все 100%, что это ошибка работников агентства. Это они должны были позаботиться о том, чтоб такой неразберихи не возникло, а если и произошло всё по вине посольства, то решить эту проблему на месте, это не есть чем-то невозможным. Вот поэтому мы выехали не в 15:00, а в 21:00 28 апреля (чтоб пересекать границу уже после 24:00).
    Дальше больше. Ехали мы в Вену около 19 часов (из них лишь 2 часа на границе) и это нам ещё повезло. Второй автобус (группа была большая, поэтому ехало 2 автобуса) до Вены в тот день не доехал. Он раза 3-4 ломался по пути. А наш автобус чаще стоял, чем ехал. Водитель делал длительные остановки, не объясняя причины. Просто останавливался и уходил, а апогеем была остановка в Словакии около 5 утра возле какого-то кладбища (почему бы на кемпинг не заехать, не понятно), когда водитель просто лёг на бочок и мирно засопел. На наши вопросы о причине такой странной остановки никто не обращал внимания.
    В Вене, когда стали решать сколько часов нам выделить на свободное время, водитель пан Микола Пшеничняк сказал всем замолчать и заявил, что мы (туристы, которые платим ему зарплату) ДОЛЖНЫ (!!!) под него подстраиваться. Великолепное отношение к туристам, не находите?
    Гостиница Hotel PLUS * (в Братиславе), в которую нас поселили, была ещё ничего (стоимость поездки всё-таки была невысока), но вот завтрак! Я не знаю, как и кто так договаривался за гостиницу с завтраком, но шведский стол напоминал скорее остатки былой роскоши. На группу из 90 человек было 2 подноса тонко нарезанной колбаски, 1 поднос сыра, штук 30 располовиненных сосисок и штук 20-30 йогуртов. И всё! Люди надеялись, что сейчас поднесут ещё, но официанты ничего не собирались приносить и, более того, менеджер стоял и смотрел или никто ничего не выносит, а выносить было просто нечего!!! Завтрак начался в 9:00, а уже в 9:05 столы были пусты! Те, кто пришёл на 5 минут позже имели в своём распоряжении только булочку и чай!
    С экскурсиями вообще не задалось. Почему-то всегда и везде либо было "много людей, в очереди 2 часа стоять", либо "там сегодня закрыто". В последний день вообще нас собирались только в аквапарк завезти на 2 часа и ехать домой, но тут уже просто у людей терпение лопнуло и все стали говорить, что будут требовать деньги назад за день, который у нас забрали. Тогда нас завезли в Спишский замок и… О чудо! Он оказался открытым и очереди за билетами там тоже не было.
    О человеке, которого "Тур-Ретур" отправил с нами в качестве сопровождающего, я вообще ничего говорить не стану, потому что если начну, то закончить уже вряд ли получится. Достаточно лишь сказать, что от агентства группу никто не сопровождал, этот человек вообще не имел никакого отношения к "Тур-Ретур". И вот скажите, как такое возможно, когда агентство берёт деньги за услуги и не предоставляет их в полном объёме?
    В общем, самый отвратительный сервис, с которым я когда-либо сталкивалась. Удовольствия никакого, отдых был безнадёжно испорчен.

    By Blogger Unknown, at 11:00 пп  

  • Ja pishu iz Polshchi, tozhe kak polskij gid sotrudnichała s Tur-Retur. Zakazali dla grupy mołodiozhy 2 gostinicy, odnu choroshu PERŁYNA vo Lvovi, no na sliedujushchij dien' koshmarnyj v sostajanii rozvaliny gotel' v Briuhovichah, grib na stienach, griaznoje bielio, nomiera bez kliuchej i klamok. Uchitielja nie rozrieshyli dietjam zachodit, no priedstavitiel firmy Tur Retu potichon'ku ubiezhał, a menedzher nie podnimał trubki telefona, i jeshcho obmanuli pri rozshchiotie na kursie grivny, euro i zlotogo. Etot posliednij dien' ekskursji sportił 8 dniej priekrasnogo objezda po zapadniej Ukrainie. Siejchas ja mnogo raz była wo Lvovie, no sami ishchem gostinicu iz dalieka ot TUR-RETUR
    Gid iz Polshchi

    By Anonymous Анонім, at 11:07 пп  

  • 08.05-11.05.2009р. Тур Прага-Дрезден.
    В принципі не знаю на рахунок хороших відгуків, але якщо хочете випробувати долю тоді вперед. Почалося з того що було 65 чоловік із яких десь 15-20 (серед них я із своєю дівчиною) мали відкриту візу з 08.05-10.05.2009 року. Решта по 11,05,2009р. Як можна відкривати візи так щоб в усіх була різна дата. Я розумію що від них це не залежить а залежить від консульства, але всеж таки документи заповняються та подаються фірмою в консульство і віза мала би бути відкрита з запасом хоча б на 1-2 дні (всяке в дорозі трапляється... автобус поламався... затримкі всякі). В результаті із заявленого 1 день в Празі та 1 день в Дрездені ми отримали 2,5 години в Дрездені при тому що кордон перетнули 11,05,2009 о 3 годині НОЧІ !!!! Я ЩЕ НЕ БУВ НЕЛЕГАЛОМ !!!!!! Тепер при відкритті будь-якої візи вже буде до чого причипитися або взагалі дати відмову.
    Виїхати зі Львова мали в 16,00 на томість виїхали десь о 18,30 год. Чого чекали так і не відомо. Були з нами ще якісь діти із школи яких ми підібрали по дорозі (ніби їх чекали, але з ними теж простояли орієнтовно 1,5 години).
    Приготування автобуса в дорогу жахливе.... віником пилюку в салоні підняли і це все прибирання... автобус щойно вернувся з туру (десь о 13,00) і вже знову їде в дорогу.. Водії ті самі ... а як же відпочинок з дороги ???? Це ж наша безпека !!!!!. Водії самі настоящі Хами... Гаркають як до худоби... де зупинилися не говорять.. хто керівник групи взагалі дізналися вже коли верталися назад (всі думали що це просо вчитель зі школи який супроводжує дітей). На запитання які на цікавили була одна одна відповідь; до шоферів - я шофер; до корівника - звідки я можу знати .... ЗМІСТОВНІ ВІДПОВІДІ !!!!
    В ПРАЗІ коли ми прибули, замість того що посилити в готель та дати хоча б 1 год. для приведення себе в порядок після 12-годинної подорожі шофер кричав (не керівник групи !!!!) що спочатку їдем на 3-х годинну екскурсію, а потім буде поселення в готель (БО ВІН ДІЄ ЗГІДНО ПРГРАМИ ТУРУ, ХОЧА В ПРОГРАМІ БУЛО ВКАЗАНО ПРИБУТТЯ В ПРАГУ ТА ПОСЕЛЕННЯ В ГОТЕЛЬ). Кому не подобається нехай чекає під готелем і через годину він приїде і поселить.
    ВЕЛИКА КУЛЬТУРА СПІЛКУВАННЯ З КЛІЄНТОМ.
    ЗГІДНО з договором у вартість поїздки входить вартість страховки і на руки ми мали отримати договір страхування.... договору в очі не бачив, а на запитання на фірмі де страховий договір вони пояснють: 1) договір в керівника групи (керівник казав спочатку що звідки він може знати а потім що на фірмі), 2) договір один загальний на всіх де вписані всі туристи і його знищили оскільки він вже не дійсний... ЯК МОЖЕ БУТИ ОДИН ЗАГАЛЬНИЙ ДОГОВІР НА ГРУПУ ЛЮДЕЙ ???? ДЕ КОПІЇ ЦЬОГО ДОГОВОРУ ЯКІ МАЛИ Б НАПЕВНО БУТИ НА РУКАХ ????
    Про автобус
    Двох-поверховий, з якого підчас дощу якимось дивом ПОТРАПЛЯЄ ВОДА В САЛОН !!!! Крісла майже всі не ОПУСКАЮТЬСЯ !!!!! КОНДИЦІОНЕР ТО ДУЄ-ТО НЕ ДУЄ. Постійно щось РЕМОНТУВАЛИ на ЗАПРАВКАХ... Знизу АВТОБУСА щось КАПАЛО !!!!
    АВТОБУС - МРІЯ... в Дрездені наівіть німкені були в шоці - показували пальцями на автобус де були ржаві та прогнилі місця .... вони не вірили що це ЧУДО ще навіть їздить.

    І ОСНОВНЕ - ЇХАЛО 65 ЧОЛОВІК ПРИЇХАЛО 64 ЧОЛОВІКА !!!!! Такщо хто хоче залишитися за кордоном то ЛАСКАВО ПРОСИМО В ТУР-РЕТУР - НАЙКРАЩА ФІРМА ДЛЯ НЕЛЕГАЛІВ smile (ПАСПОРТИ ПІД ЧАС ПОДОРОЖІ БУЛИ У ЇХ ВЛАСНИКІВ, ТОБТО ЇХ НЕ ЗАБРАЛИ, ЯК ЦЕ ВИМАГАЮТЬ ПРАВИЛА - ПАСПОРТИ МАЮТЬ БУТИ В КЕРІВНИКА ГРУПИ А НА РУКАХ ТУРИСТІВ ЇХ КОПІЇ ТА НОМЕР МОБ. ТЕЛ. КЕРІВНИККА ГРУПИ)

    Отже маєте інформацію на роздуми ..... чи варто...

    By Anonymous Анонім, at 3:25 пп  

  • xxx video 3gp
    14 трахают
    дог трахал
    скачать видео без порно
    самец секс

    By Anonymous Анонім, at 9:22 пп  

Дописати коментар

<< На головну